Kids

Oh oh, de vakantie komt eraan! Wat gaan jullie doen? Nou dit!

17 December 2020

Fairytabs

Natuurlijk kun je een dagje park of ochtend zwembad plannen, maar soms wil je ook gewoon iets anders. Daarom: tips. Oké, ze zijn misschien niet allemaal even voor de hand liggend (en prijstechnisch soms iets boven het budget), maar alleen even spieken is al heerlijk! 

1. Kid & Coe Kijk 'voor de grap' eens op deze prachtige website. Moeder Zoie Kingsberry heeft de site opgericht uit noodzaak. Haar man is namelijk musicus en reist, inclusief koters, door vele continenten. Ze wilde geen standaard hotelkamers, maar plekken waar de kinderen ook iets aan hadden. Kid & Coe is dé AirBnb-site voor ouders met kinderen. Ook heb je geen vakantieplannen, het is alleen al de moeite waard om even te gluren. 

2. Huur een eco finca op Lanzarote Zon gegarandeerd en het is daar echt onwijs leuk voor kinderen. Je kunt hier huisjes, yurts, houten lodges of villa's huren, het heeft een fantastisch zwembad en een grote kinderspeelplaats. Wat wil je nog meer. Check hier voor de beschikbaarheid.  

3. Hotels voor kinderen Ken je Little Guest Hotel Collection al? Een prachtige website met de mooiste kindvriendelijke hotels! En leuk om te weten: ze gebruiken daar de producten van Naïf. Veilige thuishaven dus. 

4. Eindeloos spetteren Als het buiten nat is, stop je je mini lekker lang in bad. Met deze boot van Plan Toys beleeft hij spannende avonturen. Ook de Splashing Bath Bombs zijn goed voor uren badderen. Inclusief bodylotion na afloop. You bring the bath, we'll bring the bubbles. 

5. Villa Augustus Terwijl jij lekker een biologische salade (uit eigen tuin!) aan het wegprikken bent, kan jouw kroost op de vintage speeltuintoestellen vertoeven. Het is niet alleen een restaurant dat lokale producten gebruikt en er supertof uitziet, je kunt er ook blijven slapen. In een familiekamer. Je kunt ook een rondvaartboot boeken!

6. Koeknuffelen Hoe leuk is dit? Je kunt zelfs hele workshops volgen. Buiten dat koeien hele lieve dieren zijn, werk het koeknuffelen ook ontspannend. Ook lekker voor jou dus! Kijk hier voor meer informatie. 

7. Camping de Lievelinge (Tip van Naïf's Jochem) Perfect voor gezinnen, vooral als je een keer in iets anders wilt slapen dan een 'gewone tent of bungalow'. Denk aan kunstzinnige verhuurunits, een meer, een kinderboerderij, tipi's, yurts en vuurtjes stoken voor je tent. Next level kampeerervaring dus. Kijk snel of er nog plek is, want het gaat razendsnel. Veel plezier!

Inhoud

    Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

    Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

    Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

    Waar wil jij meer informatie over ontvangen?