Naïf op de kraamafdeling

NAIF-PHOTOGRAPHY-EDITED-280

Taking care of the next generation. Niet alleen met verzorgingsproducten die vriendelijk zijn voor de huid, maar ook voor de planeet. Om ieder kind vanaf de geboorte een goede start mee te geven, werken we samen met 20 ziekenhuizen in Nederland.

De verzorgingsproducten van Naïf zijn ontwikkeld voor de meest gevoelige babyhuid. Daarom worden onze producten gebruikt op de kraamafdeling van o.a. het OLVG, Jeroen Bosch Ziekenhuis en LUMC. Ook aan de moeder wordt gedacht, zo staan er doucheproducten en crèmes voor haar klaar.

Het is onze missie de wereld van persoonlijke verzorging te veranderen. Dat begint bij de start van ieder kind, dat van nature naïef wordt geboren.

Onze bestsellers

Gebruikt en aangeraden door deskundigen en artsen

Vanaf de start van Naïf werken wij graag samen met ziekenhuizen. Zowel lokale als academische. Niet alleen omdat dit voor ons een mooie manier is om mensen kennis te laten maken met onze producten, maar ook omdat wij veel hechten aan de mening van artsen en verplegend personeel die met onze producten werken.

Je kunt Naïf vinden bij…

Groene Hart Ziekenhuis, Jeroen Bosch Ziekenhuis, Gelre Ziekenhuis, CWZ Nijmegen, Rijnstate Arnhem, St. Antonius Utrecht, LUMC, Ziekenhuis Amstelland, Dijklander ziekenhuis, Radboud, OLVG, Catherina Ziekenhuis, Wilhelmina Ziekenhuis Assen, Basalt Revalidatie, STG Zuyderland Medisch Centrum, Spaarne Ziekenhuis, AMC, Haaglanden Medisch Centrum, Bravis en Jeroen Pit Huis.

Huidverzorging voor de allerkleinsten

De Naïf verzorgingsproducten worden bij meer dan 10 ziekenhuizen in Nederland op de kraamafdeling gebruikt, wanneer moeder en kind langer dan één dag op de afdeling moet blijven. De producten worden gebruikt voor het eerste badmoment of een kleine babymassage als bonding-moment.

Ook worden de producten van Naïf als cadeautje gebruikt, het is tenslotte niet niks, de geboorte van een kind. Bij HMC Moeder- en Kindcentrum staat de Naïf miniset als een cadeautje klaar op de kamer.

"Veel collega's op de afdeling waren al enthousiast over Naïf, we zijn er trots op dat we dit aanbieden. Het is toch een stukje bewustwording". - Jeanet Dam, HMC Moeder- en Kindcentrum

Wist je dat… De huid van een baby 15x zo dun is als de volwassen huid? Daarom streven we naar Good Care Worry Free, om de jonge huid te beschermen en bij te dragen aan de natuurlijke ontwikkeling van de gevoelige babyhuid.

Huidverzorging voor de allerkleinsten