Over ons

Wipes foto

Naïf Good Care

Toen Jochem en Sjoerd in 2013 voor het eerst allebei vader werden, kwamen zij erachter dat er zelfs in babyverzorging schadelijke ingrediënten zaten. Dus werd Naïf geboren: verzorging voor Baby & kids, met natuurlijke ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft en die niet alleen goed zijn voor de huid, ook voor de planeet. Niks meer, niks minder. Al snel grepen ook volwassenen naar de verzorgingsproducten van Naïf. Inmiddels is er een compleet assortiment voor jong en oud. Want ook jij hebt recht op gewoon goede, simpele huidverzorging, gemaakt met natuurlijke ingrediënten.

Change the world of personal care

“Ieder mens wordt van nature naïef geboren: puur, eerlijk en onbevangen. Dat willen we graag zo houden. Moeilijke woorden en misleidende claims horen daar niet bij” – Jochem Hes en Sjoerd Trompetter, founding fathers van Naïf.

Change the world of personal care

En over dat simpele gesproken

Bij Naïf kijken we liever hoe het anders kan en kijken we naar natuurlijke alternatieve ingrediënten die hetzelfde, zo niet beter, resultaat geven als de niet-natuurlijke varianten. Bij ons vind je ingrediënten als lijnzaadolie, katoenzaadolie, avocado olie en tomatenextract. Maar ook zinkoxide en kokosolie. Minerale oliën, microplastics en SLES; daar blijven we van weg. Want dat heeft je huid niet nodig en dient ook de planeet niet.

We help families to take good care without worry

De filosofie achter Naïf is simpel: do good. Wat dit betekent? We maken huidverzorgingsproducten die de puurheid van de mens en planeet respecteren en beschermen. We willen de plek waar we geboren zijn beter achterlaten, dan hoe we ‘m aantroffen. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de volgende generatie en hen een basis geven waarin ze kunnen kiezen voor Good Care. Dit zit ‘m niet alleen in de ingrediënten, ook in de verpakkingen, verzendmethoden en hoe we op Naïf HQ te werk gaan.

Responsible to do good

Naïf is B-Corp gecertificeerd. That’s huge! Dat betekent dat Naïf zich inzet voor een betere wereld als het gaat om sociale impact, verantwoordelijkheid, transparantie en duurzaamheid. Daar mogen we best een beetje trots op zijn. Al onze producten zijn duurzaam, vegan en bevatten natuurlijke ingrediënten.

Kijken we naar de buitenkant, dan zijn onze tubes van bioplastic op basis van rietsuiker. Samen met de Plastic Soup Foundation draagt Naïf bij aan de bewustwording van de effecten van plastic op de natuur. Daar dragen we met liefde aan bij.

Responsible to do good