Naïf in kinderdagverblijven

Billendoekje wipes + water

Zorgen voor de volgende generatie

Niet alleen met verzorgingsproducten die vriendelijk zijn voor de huid, maar ook voor de planeet. Om ieder kind vanaf de geboorte een goede start mee te geven, werken we samen met meer dan 500 kinderdagverblijven in Nederland. 

De verzorgingsproducten van Naïf zijn ontwikkeld voor de meest gevoelige babyhuid. Daarom worden onze producten gebruikt op de kinderdagverblijven van Partou, Koningskinderen, Zo kinderopvang en nog vele anderen! Van zink crème op de gevoelige billetjes, tot onze plasticvrije billendoekjes. Al onze producten zijn dermatologisch getest met 0% microplastics en minerale oliën.

Billendoekjes/ verschoon moment

Interesse in Naïf?

Ben je geïnteresseerd en wil je ook Naïf producten in jouw kinderdagverblijf? Vraag dan gratis en vrijblijvend een proefpakket aan via de knop hieronder.

Of lees verder voor meer informatie.

Vraag je proefpakket aan

Interesse in Naïf?

Toekomstige Happy Activists

Kinderen zijn de toekomst, en vandaag de dag is de toekomst onzeker. Daarom is het zo belangrijk om goede gewoontes al bij de jongste kinderen te beginnen. Wist je namelijk dat 9 van de 10 verzorgingsproducten en 77% van alle babyverzorging nog steeds microplastics bevatten, ja ook die voor de allerkleinste! En dat terwijl inmiddels 80% van de mensen microplastics in hun lichaam hebben, en ze zelfs zijn aangetroffen in de placenta van zwangere vrouwen.

Om het probleem aan te pakken en de allerkleinste een kans te geven op een gezonde toekomst op een gezonde planeet is het belangrijk om juist bij hun te beginnen. Want hoe mooi zou het zijn om met deze generatie van Happy Activists het roer om te gooien en de wereld een beetje schoner te maken, terwijl ze nog steeds kunnen genieten van goede verzorging.

Toekomstige Happy Activists

Gemaakt van planten, niet van plastic

De babydoekjes van Naïf zijn gemaakt van eucalyptus vezels in plaats van plastic vezels. Biologisch afbreekbaar, dus een duurzaam alternatief. Dat is maar goed ook, want een kind heeft gemiddeld 14.000 billendoekjes nodig tot 'ie uit de luiers is. Dat maakt plastic billendoekjes één van de grootste bronnen van single use plastic. Onze doekjes zijn parfumvrij en alcoholvrij, wel zo fijn voor de gevoelige babyhuid. Na gebruik gooi je ze bij het restafval en na 8 weken verteren ze (ter vergelijking: een plastic doekje blijft zo'n 450 jaar rondzwerven)

Gemaakt van planten, niet van plastic

Wist je dat we sinds 2022 een samenwerking hebben met een van de grootste kinderdagverblijven van Nederland, lees hier meer over de reden waarom Partou is overgestapt op Naïf.