Zwanger? Welcome to the family!

Naïf is er voor jou, ook tijdens de zwangerschap. Een spannende tijd met veel veranderingen en soms kan het ook behoorlijk zwaar zijn. Wij vertellen je alles over huidverzorging tijdens de zwangerschap, maar ook wat je allemaal kunt gaan verwachten als je in verwachting bent. Wil je nog meer tips? Wordt dan Naïf familielid en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Zwangerschap banner
Zwanger? Wij zijn er voor je!

Zwanger? Wij zijn er voor je!

Als je zwanger bent verandert er een hele hoop. En dat is best spannend! Die eerste 1.000 dagen zijn erg belangrijk voor een baby. Laat ons je helpen met al je vragen en zorgen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van.. nou alles eigenlijk!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?
Uitgerekende/Geboorte datum
mm
dd
yyyy

Hoera, een kleintje op komst!

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap. Als je het nog niet zo lang weet, ben je je nu misschien wel aan het bedenken: wat moet ik allemaal regelen en waar moet ik aan denken de komende tijd? En daar helpen wij je graag mee op weg!

First things first, zoek een verloskundige! De verloskundige kan jou namelijk helpen met al je vragen rondom jouw zwangerschap. Geen idee waar je moet beginnen? Vraag een beetje rond bij vrienden en familie met kinderen, misschien hebben zij wel de gouden tip voor jou! Wees er ook snel bij met kraamzorg en kinderopvang regelen (als je dat nodig hebt), want daar kunnen de wachtlijsten behoorlijk lang zijn.

Als je zwanger bent mag je ook niet alles meer eten, sommige voedingsmiddelen kunnen namelijk schadelijk zijn voor de baby. Wil je weten wat je veilig kunt eten? Download de app ZwangerHap van het Voedingscentrum.

Hoera, een kleintje op komst!

Huidverzorging tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam. Natuurlijk groeit je buik om plaats te maken voor het kleine wondertje dat erin groeit. Je huid kan het behoorlijk zwaar krijgen tijdens de zwangerschap, het oprekken en de hormonen kunnen voor heel wat veranderingen zorgen. Naast de welbekende pregnancy glow kun je ook last krijgen van jeuk en striae.

Door je huid goed te verzorgen kun je ‘m ondersteunen tijdens deze veranderingen. Smeer je buik en borsten bijvoorbeeld in met onze zwangerschapsbalsem. Zo blijft ‘ie goed gevoed en lekker soepel en kun je jeuk en een trekkend gevoel verminderen. Striae is genetisch bepaald, hierdoor kun je het nooit helemaal voorkomen, maar goed smeren kan wel helpen! Ook de rest van je lichaam kan wel wat ondersteuning gebruiken en daarom hebben we ook een zwangerschapsolie geschikt voor het hele lichaam. 

Enne.. vergeet je zonnebrand niet hè! Altijd belangrijk, maar nog belangrijker tijdens de zwangerschap. Ook voor het voorkomen van een zwangerschapsmasker.

Huidverzorging tijdens de zwangerschap

Welke ingrediënten kun je veilig gebruiken

Sommige producten bevatten ingrediënten die je liever niet wil gebruiken wanneer je zwanger bent. Je huid kan namelijk niet iets anders reageren dan je gewend bent en sommige stoffen wil je ook liever niet doorgeven aan de baby. Maar no worries, want die ingrediënten zitten er bij ons sowieso niet in! Je kunt dus zonder zorgen je huid verzorgen. 

Wil je weten welke ingrediënten je beter kunt vermijden tijdens je zwangerschap? Hebben wij voor je op een rij gezet!

Welke ingrediënten kun je veilig gebruiken

Zwangerschapsproducten

Veelgestelde vragen over zwangerschapsproducten