Milde verzorging voor baby’s en kids

De (gevoelige) babyhuid behandel je met liefde. Van badolie tot bodylotion en van shampoo tot zinkcrème, verzorg jouw kleine zonder zorgen. Geen harde chemicaliën, minerale oliën en microplastics. Wel met ingrediënten van natuurlijke oorsprong die mild zijn voor de huid. Ontdek de verzorging van Naïf.

Billendoekje wipes + water

Babyverzorging: dit heb je écht nodig

Babyverzorging komt in allerlei soorten en maten, maar hoe weet je precies wat je écht nodig hebt tijdens de eerste 1.000 dagen? Nou, daar zijn wij dus voor. Een pasgeboren baby heeft echt niet zoveel nodig als je misschien denkt (of wordt wijsgemaakt). Billendoekjes zijn een must en ook zinkcrème is erg handig om luieruitslag te voorkomen of te genezen. Wil je precies weten welke verzorging je écht nodig hebt tijdens de eerste 1.000 dagen? We got you!

Babyverzorging: dit heb je écht nodig

Baby & kids producten

Veelgestelde vragen over baby & kids producten

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?