De verzorgingsroutine van de dromen

Verzorg je huid en haar met de verzorgingsproducten van Naïf. Met ingrediënten van natuurlijke oorsprong zoals lijnzaadolie en shea boter. Geschikt voor alle huid- en haartypes en natuurlijk zonder microplastics, SLES en minerale olie.

Ontdek onze producten nu.

Persoonlijke verzorging volwassenen banner

Persoonlijke verzorging zonder micro plastics

Jezelf verzorgen en verwennen is onderdeel van jouw selfcare-routine. Maar het liefst doe je dat wel zonder gebruik van microplastics. Wist je dat in bijvoorbeeld standaard gezichtsverzorging veel gebruik wordt gemaakt van microplastics? Zo bevat een niet natuurlijke scrub maar liefst 100.000 deeltjes microplastics.

Wij blijven daar weg van, want het is én niet fijn voor de huid en ook niet voor de planeet. Zo kunnen microplastics niet worden gefilterd en kunnen daardoor in de natuur en dus oceanen terecht komen. Daarom bevatten al onze producten 0% microplastics, minerale olie en SLES. Healthy skin is here, plastic is not.

Persoonlijke verzorging zonder micro plastics

Producten voor volwassenen

Veelgestelde vragen over persoonlijke verzorging

 Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?