Op zoek naar een leuk cadeau?

Op zoek naar een (kraam)cadeau dat leuk is om te geven én krijgen? Dan zit je goed bij Naïf! Onze cadeausets bevatten producten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong waar je echt iets aan hebt als aankomend of nieuwe ouder. Alles voor die eerste badjes en een fijn moment samen vind je bij Naïf.

Hulp nodig bij het kiezen? No worries! Wij hebben onze favoriete producten en tips voor je verzameld!

Gifts

Cadeaus

Leuk om te geven en te krijgen

Ken je dat? Je bent op zoek naar een cadeau voor een zwangere vriendin, of een leuk kraamcadeau, maar het is het allemaal nét niet. Je wil iets geven waar (aanstaande) ouders ze echt iets aan hebben en wat ook nog eens duurzaam is? Dan zit je goed met de cadeausets van Naïf.

De producten van Naïf zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Naast de heerlijke geur zijn ze ook nog eens speciaal gemaakt voor de gevoelige babyhuid. Perfect voor al die bijzondere verzorgingsmomenten zoals de eerste badjes, babymassage of bubbels en plezier onder de douche of in bad.

En ook tijdens de zwangerschap zijn wij er voor een fijne verzorgingsroutine, zonder zorgen. Geef onze buikbalsem of zwangerschapsolie cadeau en zet mama to be in het zonnetje.

Leuk om te geven en te krijgen

Veelgestelde vragen over cadeaus