Personal care

5x groene cadeautips voor hem en haar

19 januari 2021

8719325317503-6

Waar we vroeger netjes spaarden voor een nieuw kledingstuk, een nieuwe koptelefoon of een poster aan de muur, is het nu steeds makkelijker om voor een prikkie snel nieuwe items te scoren. Hiermee wordt het geven van een mooi cadeau ook steeds lastiger. Want wat geef je dan nog aan iemand? We zetten 5 groene cadeautips voor hem en haar onder elkaar.

1. Proefset Abel parfum

De set van Abel is rijkelijk gevuld met hoog geconcentreerde biologisch gecertificeerd parfum. Ook goed om te weten is dat de 7 proefgeurtjes unisex zijn en dus door man en vrouw gebruikt kunnen worden!

2. Zero waste starter pakket

Ken jij misschien iemand die streeft naar een zero-waste en duurzaam leven? En die ook nog eens dol is op verzorgingsproducten? Stel dan een zero waste beauty pakket samen en schenk hem of haar een origineel cadeau. Zo kan je bij Plastic Free Amsterdam terecht voor duurzame scheerpakketten, haar- en mondverzorgingsproducten.

3. Face Kit

Til je skincare routine naar een hoger niveau met de Face Kit. Going Green was nog nooit zo makkelijk met de producten van Naïf. Niet alleen producten waar je huid blij van wordt, maar ook waar je de natuur een plezier mee doet. Zo bevat de Circular Face Scrub bijvoorbeeld calciet uit Nederlands drinkwater. Duurzaam in de juiste zin van het woord dus.

4. NORTVI koffer

Een goede koffer komt altijd goed van pas. Dit nieuwe Nederlandse koffermerk maakt de mooiste eco-koffers voor op reis, gemaakt van gerecyclede materialen. En met elke verkochte koffer gaat er een deel naar het WWF voor een plasticvrije wereld. That's what we like!

5. Toilettas met Naïf producten

Om het je makkelijker te maken, hebben wij bij Naïf bundels voor je samengesteld. Ideaal als cadeautips voor hem en haar! Je kunt kiezen uit verschillende populaire combi's zoals: de Dagcrème en Face scrubShampoo en WasgelShampoo en haarlotion of Shampoo en Conditioner.

Subscription form
Waar wil jij meer informatie over ontvangen?