Baby

Naïf en Jollein bundelen hun krachten

07 februari 2024

Jollein giftset

Twee van jouw favoriete baby merken hebben de handen in één geslagen met een super leuke samenwerking. Samen met Jollein hebben we drie cadeausets samengesteld, gericht op de bijzondere momenten van het (nieuwe) ouderschap, die leuk zijn om te geven én te krijgen. Een kraamcadeau waarmee je kunt aankomen!

Jollein is een bekende naam in de babywereld. Al vijftig jaar is het familiebedrijf bezig met het ontwikkelen van babyproducten van goede kwaliteit die ook betaalbaar zijn, om ouders te helpen tijdens alle fases vanaf het allereerste begin. 

“Of het nu gaat om het eerste speelmoment met ons houten speelgoed, de eerste keer slapen in het eigen wiegje met onze zachte slaapzakken of de eerste keer naar buiten gaan met onze voetenzakken, Jollein staat aan jouw zijde. Bij Jollein zijn we er ‘voor alle eerste keren’ omdat we geloven dat deze momenten een leven lang in jouw herinneringen blijven. Dutch design, gemaakt door ouders!”

Bij Naïf delen we die missie: ook wij willen alle ouders helpen om goed voor hun mini’s te zorgen. Daarom ontwikkelden we producten zonder troep die geschikt zijn voor de gevoelige babyhuid en een minimale impact hebben op de planeet. En nu kun je de producten van Jollein en Naïf dus samen in drie leuke cadeausets vinden. 

We hebben de sets samengesteld, gericht op drie specifieke momenten met de kleine: badderen, verschonen en een fijn moment samen!

Fun in the tub, voor zorgeloos badderen of douchen

Speciaal om het bad- of douchemoment nog zorgelozer door te komen, stelden we deze set samen. Wat zit er in? Een badcape en twee washandjes van Jollein en Naïf wasgel, shampoo en bodylotion. Alles wat je nodig hebt voor die eerste keer, en daarna!

Wipe for the future, vieze luiers waren nog nooit zo leuk

Oké, misschien kunnen we verschonen nooit écht leuk maken, het is nu eenmaal een dirty business. Maar met deze cadeauset heb je in ieder geval alles in huis om het verschoonmoment zo leuk mogelijk te maken. Met de aankleedhoes voor het verschoonkussen en de muziekhanger van Jollein verschoon je in stijl en de plasticvrije billendoekjes van Naïf maken de boel in een handomdraai schoon. Nog even een laagje zinkcrème tegen de luieruitslag en je baby kan er weer tegenaan.

Time together, geef een moment samen cadeau

Een nieuwe baby? Dat betekent tijd om te bonden! En hoe doe je dat beter dan met een babymassage? De cadeauset bevat de babyolie van Naïf, perfect om een bijzonder moment tussen kleine en ouder te creëren. En met het speendoekje van Jollein wordt dit moment nog mooier!

Shop Naïf x Jollein