Personal care

5 manieren om Koningsdag in huis te halen

25 April 2021

haal-oranje-in-huis 1512x

Haal alles uit de kast wat een oranje kleur heeft en maak daar de meest vrolijke, gekke outfits van. Nog leuker, maak er een familie wedstrijd van. Zorg voor een mooie gouden kroon voor diegene die de tofste outfit heeft op Koningsdag.

Of de kinderen nou groot of klein zijn, zodra je ze een stuk papier geeft, pen en papier worden het allemaal Picasso’s. Perfect als Woningsdag tip voor de kids! Ook leuk, verras je buren met een ingekleurde kleurplaat en spoor ze aan om hem op het raam te plakken. Zo creëer je een #leeuwenjacht door de straat.

Download hier de leeuw kleurplaat

Vergeet niet om je huid ook aandacht te geven tussen alle #indoor festiviteiten. Doordat we meer binnen zitten kan het zijn dat je huid een stuk droger aanvoelt. Daarom, cover yourself in orange op Koningsdag met onze heerlijke Zonnebrandcrème voor het lichaam met een minerale UV-filter. Beschermt de huid direct tegen schadelijke UV-straling, en laat maar een licht wit waasje achter.

Bouw je eigen limonadekraam in de tuin of voor de deur en laat de kids limonade verkopen. Super leuk! Wij delen alvast een heerlijk limonade recept van bloedsinaasappel voor Koningsdag.

Op maandag 27 april 2020 om 12:00 's middags organiseren wij de Naïf Digitale kleedjesmarkt. Wij hebben onze oranje toppers voor je uitgekozen. Deze deals wil je niet missen!

Inhoud

     Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

    Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

    Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

    Waar wil jij meer informatie over ontvangen?