Naïf billendoekjes altijd met korting

Je kent het vast wel. Zoveel afspraken, zo weinig tijd. En dan vergeet je nog weleens iets. Sta je net die vieze luier te verschonen, geen billendoekjes meer. Dat is behoorlijk.. shit. Maar vanaf nu hoeft dit jou niet meer te overkomen, want Naïf is er voor jou. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand een herinnering dat het weer tijd is om billendoekjes te kopen. Met korting! Hoef jij nooit meer op zoek naar billendoekjes in de aanbieding. 

Altijd goedkope billendoekjes, wanneer jij ze nodig hebt. Makkelijk toch?

Billendoekje wipes + water

Waarom Naïf?

Met Naïf billendoekjes zit je goed. Goed voor de (gevoelige) huid, stevige doekjes en niet van plastic maar van houtvezels. Zo bespaar je per pak bijna 2 PET-flessen aan plastic. Niet alleen het beste voor jouw kleine dus, maar ook minder impact op de planeet. Zonder alcohol en parfum, dat hebben die babybillen echt niet nodig.

Enne.. je kunt ze ook prima gebruiken voor het gezicht, de handen of die vieze vlekken op de tafel ;)

Waarom Naïf?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand korting op billendoekjes!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand korting op billendoekjes!

Billendoekjes? Daar heb je er nooit genoeg van toch? Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief dan zorgen wij niet alleen voor een herinnering, elke keer wanneer jouw doekjes bijna op zijn, je krijgt ook nog eens een leuke kortingscode waarmee je ze opnieuw kunt bestellen!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?

Waar moet je op letten bij het kopen van billendoekjes?

Je bent op zoek naar billendoekjes, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Begrijpelijk, er is ook zoveel keus! Waar je vooral op wil letten is het materiaal en de ingrediënten. En natuurlijk of de huid van jouw kleine er goed op reageert. Wij hebben alles op een rij gezet voor je, zo kun jij de beste keus voor jullie maken!

Waar moet je op letten bij het kopen van billendoekjes?