Baby & kids

Ons nieuwe billendoekje aangeraden door 90% van de Ouders van Nu-gebruikers

01 november 2023

Banner billendoekjes lotion

We zijn druk bezig met een Cheeky Revolution: het streven naar een wereld zonder plastic billendoekjes. Afgelopen maand lanceerden wij daarom, naast de originele watervariant, onze nieuwe plasticvrije billendoekjes mét lotion. We legden ons nieuwste product voor bij een testpanel dat werd samengesteld door tijdschrift Ouders van Nu en guess what? Wel 90% van de testers zou ons nieuwe billendoekje aanraden bij vrienden en familie! 

De lotion billendoekjes zijn een mooie aanvulling op ons assortiment, omdat ze nog net wat extra verzorging bieden aan de gevoelige baby billen door de toevoeging van aloë vera en bamboe extract. Wil je meer weten over de verschillen tussen onze water doekjes en die met lotion, daar schreven wij eerder al een blog over. 

"De doekjes zijn prettig in gebruik, makkelijk uit de verpakking te halen. Mijn zoontje heeft een eczeemhuid en hij reageerde heel goed op de doekjes. Echt een aanrader." - Tester van het Ouders van Nu testpanel

Niet alleen zou 90% van de Ouders van Nu-testers ons nieuwe doekje graag aanraden bij vrienden, familie en collega’s. Ook tonen de testresultaten aan dat de billendoekjes bij 91% van de ouders aan de verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen! De stevigheid van de doekjes valt ook in de smaak: 94% van de testers is hier tevreden over. Niet zo gek ook, want onze plasticvrije doekjes zijn gemaakt van lyocell, dat weer is gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen. 

Wij zijn super trots op het enthousiasme dat onze lotion billendoekjes opwekt bij ouders. Nu is het jouw beurt ;). 

Alles voor de zachtste baby billen