Baby & kids

Het verschil tussen billendoekjes op basis van water en met lotion

05 oktober 2023

Banner billendoekjes lotion

Bij Naïf nemen we onze missie heel serieus. Zo is ons voornaamste doel om alle ouders te helpen om voor hun kids te zorgen, worry-free. Maar natuurlijk willen we ook de aarde beschermen. En guess what? Ons nieuwste product doet precies dat: goede zorg voor je mini en minder schadelijk voor de planeet!

Natuurlijk ben jij al lang bekend met onze billendoekjes. Geen plastic, wel schone billen! Onze doekjes zijn gemaakt met 99% water en daarom goed geschikt voor de gevoelige huid! Maar wat blijkt? Sommige ouders en hun kids hebben behoefte aan een beetje extra verzorging tijdens het verschonen en daarom hebben we nu: Billendoekjes met lotion!

Hoera! Het hoge woord is er dan eindelijk uit. Jij als fervent Naïf billendoekjes gebruiker vraagt je misschien af wat de verschillen zijn tussen onze welbekende water doekjes en onze nieuwe lotion variant. En laten wij dat nu net eens heel goed kunnen uitleggen!

De grondstoffen

Zowel de water- als het lotiondoekjes wordt gemaakt van houtvezel en zijn in de basis dus hetzelfde. Verder is het doekje nog steeds plastic- (en microplastic!) vrij en dus de manier om zo’n 440 PET-flessen per kind te besparen (ja echt!). Beide doekjes zijn daarnaast ook met 0% alcohol en 0% parfum toegevoegd, gewoon zoals je van ons gewend bent. En nog steeds doet het wat het moet doen: vieze billen poetsen! Al zouden ze dat laatste niet kunnen zonder jouw hulp ;)

Water vs. lotion

Wat is dan het verschil tussen de billendoekjes die je van ons kent en onze nieuwste aanwinst? Dat zit ‘m dus niet in de doekjes, maar wel in de bestanddelen die aan de doekjes zijn toegevoegd. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat een billendoekje op basis van water uit 99% water. En de lotion? Die bevat aloë vera en bamboe extract. Extra verzorging én vochtinbrengend en daardoor nóg zachter voor de gevoelige huid.

En wat kun je er dan mee?

Een lotiondoekje kun je dus gebruiken als de billen van jouw kleine net iets meer verzachtende verzorging nodig heeft. Daarnaast helpen de doekjes met lotion ook met het schoonmaken van de, ja hoe zeggen we dat netjes, echte dirty business. Je hoeft namelijk iets minder vaak te vegen om de billen schoon te krijgen.

Benieuwd naar onze nieuwe billendoekjes, probeer ze nu dan snel uit!