We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog Dit worden de 5 grootste skincare trends deze zomer!

Dit worden de 5 grootste skincare trends deze zomer!

30 mei 2018 by

Of nou ja, eigenlijk zijn we niet echt van de trends. Het gaat er immers om dat je je huid het beste geeft en doet waar jóúw huid blij van wordt. Buiten dat natuurlijke huidverzorging steeds populairder wordt, zien we ook de onderstaande interessante verschuivingen. Kijk je mee?

1. Transparantie
Want, wat smeer je nou echt op je gezicht? Zit de eeuwige jeugd echt in een potje? En kan je DNA worden aangepakt door middel van een crème? Wij geloven van niet. Waar we wel in geloven, is dat je zo transparant mogelijk richting je klanten moet zijn. Je wilt namelijk weten wat je op je huid smeert (het is het grootste, menselijke orgaan, met verschillende lagen) en wat het nou écht doet.

2. Schoonheid komt ook van binnen uit
Je kunt smeren wat je wilt, maar je huid is een weerspiegeling van wat er in je lichaam gebeurt. Gezond eten en leven heeft direct invloed op je uitstraling. Veel mensen slikken tegenwoordig probiotica om de darmflora gezond te houden en grijpen naar de vitaminepillen. Laat je natuurlijk eerst goed voorlichten hierover en probeer zo puur en ongeraffineerd mogelijk te eten. Kijk op welke voedingsmiddelen je goed reageert en hou dit eventueel bij met een eetdagboek. Dit zie je vaak direct terug in je huid.

3. Je beauty routine wordt nog belangrijker
Er wordt steeds meer gefocust op ‘stappen’. Maak je routine compleet! Je huid reinigen met enkel een watje en wat water werkt natuurlijk niet. Vooral je gezicht wordt blootgesteld aan verschillende, vervuilende stoffen zoals uitlaatgassen en bacteriën – denk aan je telefoon. Die wil je goed reinigen. Bij Naïf proberen we je hierbij te helpen, zo hebben we verschillende routinekits ontwikkeld die je huid reinigen en verzorgen. Bijvoorbeeld de Glow Getter Kit (face), Skinny Dip (hair) of de Top to Toe Kit (body). Psst, dit zijn overigens ook nog eens extra voordelig 🙂

glowgetter

4. Facial brushing
Heb jij weleens van droog borstelen gehoord? Het stimuleert je bloedsomloop en zorgt ervoor dat gifstoffen sneller worden afgevoerd. Veel vrouwen doen het al op hun lichaam, maar dit jaar wordt ook het gezicht aangepakt. Net als droog borstelen, verbetert het de bloedsomloop in je gezicht en schijn je een gezonde ‘glow’ te krijgen.

5. No planet B 
We worden ons er steeds meer van bewust dat de impact die wij als mensen maken op het milieu, steeds groter wordt. Denk hierbij aan dierenwelzijn, maar ook de impact op het milieu en de chemicaliën welke dagelijks door het doucheputje verdwijnen of de zee in stromen. Wij zien het als een streven om hier dagelijks ons steentje aan bij te dragen. Niet alleen qua ingrediënten, maar ook door samen te werken met partners als Waternet en the Plastic Soup Foundation.

Doe jij al mee met de 10 Days Detox Your Skin Challenge? Je ontvangt een gratis e-book en een stralende huid. Dat wil je. Meld je hier aan.

Lees meer