We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog Met deze tips wees je extra lief voor je huid

Met deze tips wees je extra lief voor je huid

08 februari 2020 by

"What you pays attention to grows", en dat is ook echt zo! Nu hoeft je huid niet per se te groeien (that's awkward), maar een beetje liefde geven kan geen kwaad. Daarom: tips.

wees lief voor je huid

Je huid een beetje extra verzorgen is altijd een goed idee. Het zorgt er niet alleen voor dat je ontspant, maar je huid gaat er ook zichtbaar beter uitzien! Tips van de sluier:

1. Eet gezond
Probeer eens een week dierlijke producten en suikers te schrappen. Of misschien wel drie dagen, als je een week te lang vindt. Kijk wat dat voor je huid doet. Just see.

2. Boek een schoonheidsbehandeling
Kan een massage zijn, of een gezichtsbehandeling, maar zoek het ook eens in de alternatieve hoek. Bijvoorbeeld een energy clearing. Kijk gewoon eens wat dat met je doet. Heeft misschien niet direct invloed op je huid, maar alles is met elkaar verbonden.

3. Koop een satijnen kussensloop
Waarom? Heel simpel, de plooien van het kussen laten gaan afdruk op je gezicht achter = rimpels voorkomen.

4. Een masker
Goed om eens per week een hydraterend masker op te doen. Heb je een vettige T-zone? Dan is het verstandig om daar een kleimasker op aan te brengen en op de rest een hydraterende variant.

5. SPF
We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: maar insmeren met een SPF is toch wel heel belangrijk. In onze gezichtscrème zit een natuurlijke SPF. Het kan geen kwaad om een extra SPF aan te brengen.

6. Maak geregeld je make-up kwasten schoon
Echt. Een must. Er nestelen zich veel bacteriën in de kwasten en die breng je iedere dag weer aan op je huid. Maak daarom eens per week je kwasten schoon. Je hebt hier allerlei middelen voor, maar je kunt ook gewoon je kwasten in heet water zitten met wat babyshampoo erin.

Lees ook: time to love the skin you’re in want…

Lees meer