We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog Time to love the skin you’re in, want…

Time to love the skin you’re in, want…

07 februari 2018 by

Je huid. Het grootste orgaan. Grappig dat we zo bezig zijn om ons "gelukkig" te voelen, in ons hoofd, terwijl we ons lichaam nog weleens vergeten. En dat is niet de bedoeling! Zelfliefde is hét woord van 2018 en wij snappen waarom. Time to love the skin you're in.

lief voor je huid

Zo is aanraking heel belangrijk, net zoals verzorging. Goed, tijd dus om van je huid – en je lichaam – te gaan houden. Alleen, hoe? Naïf geeft tips. Time to love the skin you’re in!

1. Take care of your skin
Klinkt simpel, maar dat is het niet. Eerst is het belangrijk om te bepalen welk huidtype je hebt. Dan is het verstandig om te kijken welke producten daarbij passen. Onze gezichtscrème is geschikt voor ieder huidtype, maar het is altijd verstandig om eens per week nog een hydraterend masker te gebruiken en bijvoorbeeld te scrubben met een natuurlijke scrub.

Je huid kan snel uitdrogen en dus is het verstandig om je hele huid aan te pakken. Smeer dus iedere dag in met bodylotion. Maak draaiende bewegingen en wrijf altijd naar je hart toe. Zo wordt je bloedsomloop gestimuleerd.

2. Smeer met een SPF
Altijd. In onze gezichtscrème zit een natuurlijke SPF van tomatenextract, maar het is verstandig om een extra SPF te gebruiken. Denk aan factor 50. Niet eenmaal per dag, maar meerdere keren.

3. Kom in je lichaam
Hè? Ga even zitten. Sluit je ogen en breng je aandacht naar je voeten. Mochten er gedachten op komen, dan breng je gelijk weer je aandacht naar je voeten. Spreid nu het gebied uit. Ga naar je enkels, kuiten, bovenbenen; net zolang totdat je je focust op je gehele lichaam.

4. Neem een massagebehandeling
Eens per maand. Heerlijk! Je zult merken dat er spanning in je schouders en je nek zit en dat moet eruit. Daarom is een massagebehandeling heel fijn. Er zijn verschillende behandelingen: met etherische oliën, kruidenmengsels of hete stenen. Voel waar je behoefte aan hebt.

5. Organiseer een thuisspa
Haal alle ingrediënten in huis. Van showergel tot scrub, tot een goede nachtcrème; have it all! Laat je bad vollopen of maak wat handdoeken warm door ze in warm water te leggen. Reinig je gezicht, leg er een warme handdoek op, doe een masker op, haal ‘m eraf met een warme doek en hydrateer je gezicht. Daarna kun je lekker je nagels lakken bijvoorbeeld.

Lees meer