Home Blog Dit zijn de 5 leukste kerstmarkten van Europa (inclusief Nederland!)

Dit zijn de 5 leukste kerstmarkten van Europa (inclusief Nederland!)

05 december 2017 by

Wellicht heb je er al een aantal meegepakt, maar mocht dat nog niet het geval zijn, pak dan als de wiedeweerga je agenda erbij en schrijf deze absolute toppers op!

Sissyboy-kerstmarkt

Soms moet je er even voor reizen. Maar dat is wat kerstmarkten betreft helemaal niet erg. Vooral niet als ze ook nog eens oprecht heel leuk zijn. Wat dacht je van onderstaande?

1. Sissy Boy Kerstmarkt Amsterdam
Zaterdag 9 december
Op zaterdag 9 december worden het Amstelveld en Restaurant Nel omgetoverd tot hét kerstwalhalla van Nederland. Goed nieuws: Naïf staat er ook, inclusief goed doel. Koop je een baby & kids Giftbox, dan doneer je automatisch 5 euro aan Stichting Steun Emma van het Emma Kinderziekenhuis. Zo houden we niet alleen de kerstgedachte vast, maar helpen we ook de allerkleinsten.

2. Tivoli Kerstmarkt Kopenhagen
15 november t/m 30 december
Ooit weleens van Hygge gehoord? Dat geluksgevoel wat de Scandinaviërs heel goed weten uit te drukken. Ontstaan in Denemarken. En wat maakt je nou gelukkiger dan kerst? Juist, daarom kun je best de oorsprong van dit gevoel opzoeken door naar de Tivoli Kerstmarkt te gaan. Drink er Deense glühwein en eet er Deense poffertjes. PS: rendieren included.

3. Christkindlesmarkt in Nuremberg
1 december t/m 24 december
We gaan naar Duitsland om precies te zijn, naar de oudste ter wereld. Met zo’n 180 kraampjes en heerlijke lekkernijen ben je zeker een dag zoet.

4. Kerstfair Huis Doorn
15 t/m 17 december
Niets anders dan kerstshoppen en nog meer inspiratie opdoen voor de feestdagen! Dat doe je bij Kerstfair Huis Doorn. Geniet van de live gezongen carols, duizenden lichtjes en mega gezellige terrassen.

5. Het Vrijthof Maastricht
1 december 2017 t/m 1 januari 2018
Het blijft magisch daar. Ook ná de kerst is het er goed toeven. Het bekende Vrijthof is omgetoverd tot compleet kerstparadijs met een reuzenrad, schaatsbaan, kraampjes en live muziek. Niet gevonden wat je zocht? Kun je daarna altijd nog even de stad in.

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling