Kids love a good hairday too

Geen klitten, geen tranen en geen microplastics.

Met de nieuwe kidslijn wordt haren wassen én kammen kinderspel. Gemaakt om de wildste manen te temmen en klitten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Kids love a good hairday too

Wist je dat...

Zo’n 9 op de 10 verzorgingsproducten microplastics bevatten? En alles wat je door het doucheputje spoelt, kan terecht komen in de zee. Dat kan en moet beter.

Wij willen goed zorgen voor de toekomstige generatie. Dus: geen microplastics, SLES en siliconen. Wij geloven dat het kan door naïef te blijven. Naïf, yes we are!

Maar kids love a good hairday too! Daarom nu ook een shampoo, conditioner en 2-in-1 voor alle superhelden met wilde manen. Ontwikkeld door en voor kinderen.

Haren wassen als een raket

Een kind kan de was doen met de nieuwe 2-in-1 shampoo en conditioner. Voor je het weet is je koter alweer onder de douche uit, inclusief goeie coupe.

  • Voor schoon en zacht haar in dubbel zo weinig tijd

  • Zonder in de ogen te prikken

  • 0% microplastics, siliconen en SLES

  • Geur met limoen en blauwe bes, ontwikkeld met ons kids panel

Haren wassen als een raket

Ontdek de kids producten

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?