Home Blog ONTMOET NAÏF’S NIEUWE VRIENDJE: OENNY VAN UNICEF!

ONTMOET NAÏF’S NIEUWE VRIENDJE: OENNY VAN UNICEF!

24 oktober 2016 by

Zoals sommigen van jullie al gezien hebben staat Oenny, UNICEF’s vriendje en die van Naïf, op de voorkant van onze handzeep. Samen met Oenny haalt Naïf geld op voor UNICEF.

Naïf werkt samen met UNICEF. Per verkochte Naif-handzeep gaat er een bijdrage naar UNICEF. UNICEF prijst geen enkel product, merk of dienst aan.

Oenny is de mascotte van Unicef. Ben je benieuwd naar het leven van Oenny? Lees zijn avonturen in Oenny bouwt een toren, Oenny en het weer en Oenny helpt.

Naïf wenst dat zoveel mogelijk kinderen zo gezond mogelijk kunnen opgroeien.

Wil je Oenny liever in real life meeten? Dat kan! Bestel een Oenny knuffel online. Hiermee maak je niet alleen je kleine blij, maar ook kinderen elders in de wereld. Voor elke verkochte knuffel kan UNICEF bijvoorbeeld 38 mazelenvaccins kopen. Hiermee beschermen ze19 kinderen tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Gezondheid één van UNICEF’s prioriteiten. Helaas komen dagelijks 17.000 kinderen om het leven door oorzaken die eigenlijk makkelijk te bestrijden zijn. Diarree, longontsteking of malaria veroorzaakt meer dan een derde van de kindersterfte. Iets wat bij ons makkelijk te behandelen is.

Andere oorzaken van kindersterfte zijn: geen (goede) medische zorg in de buurt, gebrek aan medische middelen en gebrek aan goed getraind medisch personeel.

Naïf wenst dat zoveel mogelijk kinderen zo gezond mogelijk kunnen opgroeien. Daarom doneert Naïf voor iedere verkochte handzeep aan UNICEF. De Naïf Helping Hand Wash zit in een handig 250 ml zeeppompje. En is o.a. verkrijgbaar in onze webshop en bij Etos met een consumentenadviesprijs van €7,95.

Bron:https://www.unicef.nl/wat-doet-unicef/ons-werk-wereldwijd/onze-prioriteiten/gezond-opgroeien/kindersterfte/

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling