We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog Oh oh, de meivakantie komt eraan! Wat gaan jullie doen? Nou dit!

Oh oh, de meivakantie komt eraan! Wat gaan jullie doen? Nou dit!

24 april 2017 by

Fijn hè, die meivakantie. Voor je kinderen dan. Ze zijn er wel aan toe. Alleen moet jij je daar op aanpassen. Geeft niks, maar het is wel zo leuk om alvast wat ideeën te hebben uitgestippeld.

Natuurlijk kun je een dagje dierentuin of ochtend zwembad plannen, maar soms wil je ook gewoon iets anders. Daarom: tips. Oké, ze zijn misschien niet allemaal even voor de hand liggend (en prijstechnisch iets boven het budget), maar alleen even spieken is al heerlijk!

1. Kid & Coe
Kijk ‘voor de grap’ eens op deze prachtige website. Moeder Zoie Kingsberry heeft de site opgericht uit noodzaak. Haar man is namelijk musicus en reist, inclusief koters, door vele continenten. Ze wilde geen standaard hotelkamers, maar plekken waar de kinderen ook iets aan hadden. Kid & Coe is dé AirBnb-site voor ouders met kinderen. Ook heb je geen vakantieplannen, het is alleen al de moeite waard om even te gluren.

2. Huur een eco finca op Lanzarote
Zon gegarandeerd en het is daar echt onwijs leuk voor kinderen. Je kunt hier huisjes, yurts, houten lodges of villa’s huren, het heeft een fantastisch zwembad en een grote kinderspeelplaats. Wat wil je nog meer. Check hier voor de beschikbaarheid.
finca

3. Hotels voor kinderen
Ken je Little Guest Hotel Collection al? Een prachtige website met de mooiste kindvriendelijke hotels! En leuk om te weten: ze gebruiken daar de producten van Naïf. Veilige thuishaven dus.

4. Eindeloos spetteren – Als het buiten nat en koud is, stop je je mini lekker lang in bad. Met deze boot van Plan Toys beleeft hij spannende avonturen. Ook de Naïf Bubbles cadeauset is goed voor uren badderen. Inclusief bodylotion na afloop.  You bring the bath, we’ll bring the bubbles.

5. Villa Augustus
Terwijl jij lekker een biologische salade (uit eigen tuin!) aan het wegprikken bent, kan jouw kroost op de vintage speeltuintoestellen vertoeven. Het is niet alleen een restaurant dat lokale producten gebruikt en er supertof uitziet, je kunt er ook blijven slapen. In een familiekamer. Je kunt ook een rondvaartboot boeken!
villa

6. Koeknuffelen
Hoe leuk is dit? Je kunt zelfs hele workshops volgen. Buiten dat koeien hele lieve dieren zijn, werk het koeknuffelen ook ontspannend. Ook lekker voor jou dus! Kijk hier voor meer informatie.

7. Deze laserbaan is geweldig!
Genoeg geknutseld? Leg alle kussens op de grond, maak obstakels van lage meubels en maak zelf een laserbaan. Niet geschikt voor de kleinsten, maar stiekem wel heel leuk. Ook voor jezelf.
laserbaan

7. Camping de Lievelinge – Tip van Naïf’s Jochem
Perfect voor gezinnen, vooral als je een keer in iets anders wilt slapen dan een ‘gewone tent of bungalow’. Denk aan kunstzinnige verhuurunits, een meer, een kinderboerderij, tipi’s, yurts en vuurtjes stoken voor je tent! Next level kampeerervaring dus. Kijk snel of er nog plek is, want het gaat razendsnel!

Veel plezier!

Lees meer