Home Blog Nieuw van Naïf: Eco-Friendly Baby Wipes

Nieuw van Naïf: Eco-Friendly Baby Wipes

16 augustus 2017 by

Ga eens na: Hoeveel babydoekjes gooi jij iedere dag in de prullenbak? Baby’s worden namelijk vies, no shit. Maar wat zit er eigenlijk in die doekjes?

Wij gingen op onderzoek uit. Nou, dat viel vies tegen. Veel wipes bevatten chemische conserveringsmiddelen of harde chemicaliën. Niet echt lekker voor die babybillen, laat staan gezichten. Daarom presenteren wij:

Naïf Eco-Friendly Bamboo Baby Wipes

Oh dear, baby wipes are here! Onze babydoekjes zijn gemaakt van bamboe. 100% afbreekbaar en van nature ook nog eens hypoallergeen en antibacterieel. Beter voor je baby en de wereld om je heen.

Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. Dus zijn ook deze wipes vrij van bulls***. Geen minerale oliën, chemische conservering of harde chemicaliën.

Voor het gezicht en het lichaam

De Naïf Baby Wipes zijn natuurlijk all purpose. Niet alleen voor de billen van de allerkleinsten, maar ook voor de vieze toet. Wat de geur betreft? Een milde lavendelgeur.  Wel zo lekker.

Give it a try. Word je blij van. En je baby ook.

Je shopt de babydoekjes hier. Ze zijn verkrijgbaar in single pack of handige box met 6 verpakkingen.

Heb je je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dat kan hier. En volg ons gelijk ook even op Facebook en Instagram. Zo blijf je op de hoogte van nuttige informatie, aanbiedingen en ben je automatisch lid van de Naïf-community. Dat wil je.

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling