Home Blog Naïf zet zich in voor Emma Kinderziekenhuis

Naïf zet zich in voor Emma Kinderziekenhuis

06 september 2018 by

Ieder mens wordt van nature naïef geboren, dat willen we graag zo houden, zo lang mogelijk. Daarom bevatten de producten van Naïf alleen maar ingrediënten die de pure babyhuid ondersteunen, maar werken we ook graag samen met ziekenhuizen.

emma kinderziekenhuis

Niet alleen worden de producten van Naïf gebruikt op de verloskundige afdeling, ook zetten we ons op andere manieren in om baby’s een fijne start te geven. Voor het Emma Kinderziekenhuis bijvoorbeeld.

Emma Kinderziekenhuis afdeling Neonatologie 

Wist je dat één op de 7 kinderen voor week 37 wordt geboren? En dat jaarlijks 2000 baby’s worden geboren voor de 32e week? De kans is groot dat deze kinderen last krijgen met functioneren op latere leeftijd. Om ze de allerbeste start van hun leven mee te geven zet het Emma Kinderziekenhuis zich dagelijks in op de afdeling Neonatologie. Om deze afdeling nog beter te maken is er geld nodig.

Waarom Naïf & Emma? 

Omdat wij het bij Naïf ook belangrijk vinden dat baby’s de beste start meekrijgen, zetten we ons graag in voor het Emma Kinderziekenhuis. Zo ook in december 2017 toen we voor iedere verkochte giftset €5,- doneerden aan het Emma Kinderziekenhuis. Ook willen wij het verhaal van Emma aan zoveel mogelijk mensen meegeven. Daarom ontvang je bij je bestelling bij Naïf een set pleisters vanuit het Emma Kinderziekenhuis in samenwerking met kunstenaar Piet Paris met een uitleg.

Zelf in actie komen?

Naïf en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis zetten samen in voor de kinderen van het Emma Kinderziekenhuis. Wil jij ook bijdragen aan een optimaal leven voor de kinderen in het Emma? Kom dan in actie en ga naar steunemma.nl om te kijken wat jij kunt doen!

Heb jij een leuk idee over onze samenwerking met Emma Kinderziekenhuis? Laat het ons weten, stuur een mail via info@naifcare.com 🙂

 

Lees meer


Gratis verzending
in Nederland en België


Voor 22:00 uur besteld
is morgen in huis


Niet goed? Geld terug
Altijd blij met jouw bestelling