We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie

Naïf in de mooiste hotels wereldwijd

Naïf is niet alleen populair voor in je eigen badkamer of douche! Onze verzorgingsproducten vind je ook tijdens je zomervakantie of je huwelijksreis op de bahama’s.

En daar zijn we trots op! Zo werken we samen met kleinere hotels maar ook met grote hotelketens, zoals The Hoxton.

Door onze samenwerking met hotels laten we veel mensen kennis maken met ons natuurlijke producten. En de mensen die ons al gebruiken hoeven ons op vakantie gelukkig niet te missen!


Huidverzorging voor de (allerkleinste) hotelgasten


Wereldwijd voorzien we de mooiste hotels van verzorgingsproducten. Van onze travel kit voor de allerkleinste tot shampoo en showergel voor volwassenen. En daar zijn we trots op. Zeker omdat onze tubes daarmee op de mooiste plekken op aarde eindigen. Wist je dat we bij Maamunagau Resort  op de Malediven in de douche staan? geen grap!

Een extra kado tijdens het uit logeren gaan


Vanaf de start van Naïf werken wij graag samen met hotel. Waarom? Omdat het super leuk is dat er ook tijdens het uit logeren gaan gedacht wordt aan natural skincare. En hoe leuk om een kleine mini set of travel kit op de kamer te hebben staan wachten. Een aangename verrassing voor de kleine gast.


Hotel samenwerkingen

Zowel met grotere ketens als Four Seasons en Marriott werken wij fijn samen. Maar we vinden onze samenwerking met kleinere boutique hotels in de hospitality industrie ook zo leuk en uniek. Zo vind je ons bijvoorbeeld bij Hotel Pistace in Den Haag.


De Hotels

Hotel Pistache

Intercontinental

maldives naif

Luxury Suites Amsterdam

The Hotel Brussels

Hyatt Regency Chantilly

Sheraton Metechi Palace


In minder dan 6 jaar tijd zijn we wereldwijd beschikbaar in meer dan 170 hotels!


Contact

Wil je ook de producten van Naïf aanbieden in jouw hotel of B&B?
Neem dan contact met ons op via het onderstaande contactformulier!