We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie

Naïf testpanel

Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend hard gewerkt aan de ontwikkeling van de allerbeste natuurlijke zonnebrandcrème. En nu geloven we dat we ‘m hebben. Natuurlijke zonnebrandcrème zonder witte waas. Omdat we er van overtuigd zijn dat dit ‘m is, nodigen we je graag uit om onze toppers te testen en een eerlijke review achter te laten.Doe je mee?

Hoe word ik tester?

Als tester ontvang je een heerlijk zonpakket, bestaande uit een zonnebrandcrème (face of body) en aftersun. Na de inschrijving hoor je binnen een week per e-mail of jij the lucky one bent. Na het ontvangen van de producten is het tijd om te smeren en een eerlijke review achter te laten op naifcare.com. Can’t wait!

Waarom kiezen voor een natuurlijke zonnebrandcrème?

Het verschil tussen natuurlijke en chemische zonnebrandcrème

Natuurlijke zonnebrand/ Minerale zonnebrand leggen een laagje op je huid, welke de zon reflecteert. Dit komt door de ingrediënten zinkoxide of titanium dioxide, afkomstig van mineralen, steen, die als een soort spiegeltjes fungeren. Het voordeel: hierdoor wordt de crème beter Ze worden dus niet door de huid opgenomen, wat bij een ‘chemische’ UV filter wel gebeurd. Hierdoor is de kans op een huidreactie minimaal en is het dus veilig voor zowel jouw huid als je little one. 

Oceaanvriendelijk

Elk jaar spoelt er zo’n 4000-6000 ton zonnebrandcrème de zee in. Net als de chemicaliën die worden gebruikt. Zo zijn crèmes die oxybenzone en octinoxate bevatten in sommige landen al verboden, omdat ze de zeeorganismen doen uitsterven. Natuurlijke UV filters zijn dus niet alleen vriendelijk voor de huid, maar ook voor de oceaan. Clean Skin, Clean Ocean.

En hier kan jij ons meehelpen door tester te worden! 

Meld je aan door middel van het bovenstaande aanmeldformulier. Je krijgt na aanmelding een bevestigingsmail. Je hoort vervolgens binnen een week of jij gekozen bent om als tester aan de slag te gaan. 

Naïf Zonnebrandcrème SPF30

Naif Zonnebrandcrème
naif logo zonnebrand