We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog Ik ga op vakantie en neem mee… (de Babe Edition!)

Ik ga op vakantie en neem mee… (de Babe Edition!)

12 juli 2018 by

Vakantie nadert en wellicht heb jij een tropische bestemming op de planning staan. Tijd dus om die koffers tevoorschijn te halen en deze checklist af te vinken.

huidverzorging in de zomer

Vakantiestress? Herkennen we wel. Er zijn altijd wel van die dingen die je vergeet. Neem pleisters bijvoorbeeld. Of paracetamol. En juist voor deze dingen hebben we een checklist opgesteld. Plus nog wat travel gear waar we blij van worden. Kijk je mee?

1. Pleisters dus

Je kunt gaan voor de hele simpele varianten, maar ga je in stijl, dan kies je voor luipaard. Deze safari pleisters zijn amazing.

2. Koffer

Ken je SuitSuit al? Een supertof travel merk met hele mooie (en lichte!) koffers in allerlei kleuren.

3. De Naïf Dagcrème voor in het vliegtuig
Yes, het is 50 ml! Dus het mag. Vliegen droogt je huid uit en de Naïf Dagcrème zorgt ervoor dat je gezond en gehydrateerd het vliegtuig verlaat. Vergeet de nachtcrème en de cleanser ook niet. Die laatste moet wel in de koffer.

4. Travel Charger

En wat voor een! Een travel tag voor aan je koffer die gelijk ook een oplader voor je telefoon is. Wij hebben ‘m alvast besteld. Hier koop je ‘m.

5. Rocketbook

Eh, whut? Een notebook. Heel fijn als je hotspots op wilt schrijven of een travel dagboek bij wilt houden. Maar dit is er niet zomaar een. Je kunt notities maken, ze vervolgens versturen naar je telefoon of laptop (d.m.v. een QR-code) en de notities weer wissen door de warmte van bijvoorbeeld een föhn. Zo verspil je geen papier en hergebruik je je notebook! Zo handig. Hier schaf je ‘m aan.

6. Een anti-muggenmiddel
We kunnen natuurlijk naar de DEET grijpen, maar de meningen over de gezondheid hiervan zijn verdeeld. Daarom is het beter om iets natuurlijks te gebruiken. Lemon-eucalyptus spray van de natuurlijke lijn van Care Plus is een natuurlijk alternatief! Werkt misschien nog wel beter dan DEET en mag ook voor kindjes vanaf 3 maanden gebruikt worden.

7. Duurzame zonnebril

Ken je de brillen van Dick Moby al? Geweldig zijn ze! Handgemaakt in Italië van plant-based en gerecycled acetaat. Ze voelen stevig aan en hebben prachtige monturen. Check ’em out.

LEES OOK: Feit of fabel: Met een hogere beschermingsfactor kun je langer in de zon

Lees meer