See you next year!

Detox je huid in 3 dagen

Deze challenge is helaas afgelopen. Doe je volgend jaar weer mee?

——–

Hey natural beauty! Doe jij al mee met Naïf’s 3 Days Detox your Skin challenge? We hebben een e-book voor je gemaakt, waarin je in 3 dagen alle tools aangereikt krijgt voor een gezonde, stralende huid. Leave sad skin behind and renew your skin! Schrijf je in en doe mee!

Detox your Skin 3 days

Tijdens deze 3 dagen Detox Challenge ontvang je niet alleen een gratis e-book met daarin alle tips, tricks en informatie die je nodig hebt. Per mail geven we je elke dag, 3 dagen lang handvatten om je routine vol te houden en je bewustwording mee te geven over wat je nou eigenlijk op je huid smeert.

Waarom meedoen?

  • Je badkamerkast staat vól met producten waarvan je eigenlijk maar een deel gebruikt, maar ze beloven allemaal wel iets anders.
  • Je wel wat hulp kunt gebruiken bij het lezen van de etiketten van deze producten,  omdat je eigenlijk niet precies weet wat al die ingrediënten betekenen.
  • Je wel meer wilt weten over je huid en er achter wilt komen wat nou jouw huidconditie beïnvloedt.
  • Je écht beter voor je huid wilt zorgen, maar niet weet waar je moet beginnen.

Inclusief tips en tricks van Ellian Brenninckmeijer, recepten van The Green Happiness, Naïf’s Spotify playlist en leuke giveaways van partners. Met als kers op de taart, krijg je óók nog eens €7,50 korting op The Face Kit van Naïf en een flinke dosis bewustwording over je skincare.

“Beautiful skin requires commitment, not a miracle.”

Oké oké, wij geloven inderdaad niet in wonderen, maar we geloven wel in die bewustwording op een no-nonsense manier. Daarom is deze guide een handvat naar het begin van een gezonde, stralende huid. Dit gaat natuurlijk gepaard met een goede levensstijl! Je bent uiteraard al een genius, dus veel hoeven we je niet uit te leggen. Als je maar zorgt dat een clean skincare routine net zo normaal wordt als het poetsen van je tanden.

Heel veel success de komende 3 dagen! Wij zijn heel benieuwd naar hoe het je bevallen is en of je zelf nog beauty geheimen hebt. Willen we allemaal weten.

Deel je <3 met @naifcare

Take good care. Take good skin care.

cleanser