We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie

Parent (to be)? Download de Naïf Newborn Guide!

Ontdek alles wat je moet weten over de zwangerschap en babyverzorging in het gratis ebook ‘Naïf Newborn Guide’.


De Naïf Newborn Guide


Maak kennis met de Naïf Newborn Guide. Dit is de ultieme gids voor iedere parent-to-be! Van zwangerschap tot bonding tips voor vader en kind inclusief handige workshops, tips & tricks. Je download ‘m gratis en voor niets en krijgt er bijzonder veel voor terug.

Taking care of the next generation noemen we dat.

Klik op de button om de gratis Naïf Newborn Guide te downloaden!


Veelgestelde vragen

Waarom Naïf?

De producten van Naïf zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat ieder mens van nature naïef wordt geboren. Eerlijk, puur en onbevangen. Daar horen schadelijke ingrediënten en moeilijke woorden niet bij. Natuurlijke ingrediënten in een fijn jasje wel.

Hoe natuurlijk zijn de producten van Naïf?

Naïf is ontwikkeld om de baby huid zo goed mogelijk te verzorgen en de kans op huidreacties zo klein mogelijk te houden. Dit doen we met de beste producten die vriendelijk zijn voor de huid en de natuur.

De term ‘Natural Skincare’ is bij Naïf tweeledig: we nemen ‘natuurlijk’ serieus als het gaat om de praktische zaken zoals het gebruik van natuurlijke ingrediënten, natuurlijke verpakkingen, distributie, maar ook al het andere wat voor ons natuurlijk voelt. Bijvoorbeeld door te kiezen voor een allergeen vrij parfum, in plaats van een natuurlijke geur als lavendelolie of rozenolie. Natuurlijke geuren op basis van essentiële oliën kunnen de huid namelijk eerder irriteren. En dat is nou net wat we niet willen. En het is ook wel fraai als je kind fijn ruikt. Daarom is Naïf niet 100% natuurlijk, maar zijn we zo natuurlijk als we kunnen. Smells good?

Heeft Naïf speciale ‘mama’ producten?

Tijdens de zwangerschap is het van belang de huid zo goed mogelijk te beschermen en te verzorgen. Met natuurlijke ingrediënten die de hormoonhuishouding in balans houden. Het is tenslotte al een flinke hormonale rollercoaster an sich. Een goede bodylotion, dagcrème met SPF en een shampoo die de hoofdhuid verzorgd (say no to hairloss!) is een fijne basis. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van specifieke ‘mom’ products. Denk aan een striemenolie, tepelcrème en/of ‘belly balm’.

Welke producten zijn voor baby’s en welke voor grown ups?

Let’s talk birds and bees! De producten voor baby’s & kids herken je aan een illustratieve tekeningen op de verpakking.

Kun je de babyproducten voor volwassenen gebruiken en andersom?

Ja dat kan, maar om de volwassen huid extra goed van dienst te zijn hebben we een lijn ontwikkeld met producten die je niet zo snel voor de babyhuid gebruikt. Denk aan een dagcrème met SPF, een gezicht- en bodyscrub, shampoo en conditioner en nog meer.