We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog De mooiste dingen voor in en onder de boom!

De mooiste dingen voor in en onder de boom!

06 december 2018 by

Heb je je kerstboom al opgezet? En ben je al aan het shoppen geslagen? Of kan er nog wat bij? Naïf deelt met jou de leukste dingen voor in en onder de boom.

Naïf kerstboomcadeaus

1. Een mooie kersthanger voor ín de boom
christmas ornament
Shop een mooi kerstornament! De Bijenkorf heeft geweldige items van Vondels, maar ook op de hangers van Sissy Boy zijn we spontaan verliefd. Cadeautje van Naïf; besteed je €25,- in onze shop, dan krijg je een gratis hanger van Naïf cadeau. Spread joy not chemicals 🙂 

2. Een boek met een boodschap
kerstcadeaus
Lees deze boeken niet als je met vakantie bent, want het liefst ruim je direct je hele huis op! En een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd, hoe cliché ook. Dennis Storm legt in zijn boek ‘Weg ermee’ uit hoe je in huis kan leven alsof je op reis bent. En in ‘Vaarwel Spullen’ ontdek je de schoonheid van minimalisme. Te koop bij bol.com vanaf €14,99.

3. De re-usable koffiebeker voor op weg 
Keep cup
2019 belooft een goed jaar te worden. Met het verbod op wegwerpplastic is dit cadeau ideaal voor de doorgewinterde forens – deze herbruikbare koffiebeker is een milieuvriendelijk alternatief voor de plastic thee- of koffiebeker. Just like your skin, there’s no planet B. 

4. The Baby & Mom Kit
Baby & Mom kit composition
Voor jou en je kleine. Mocht je een kindje hebben natuurlijk. Vaak is het voor hele kleine kinderen moeilijk om iets te kopen, dus nu heb je twee vliegen in één klap met deze giftset. Zet ‘m maar op je Santa-lijstje. En geef degene die ‘m moet kopen deze link door.

4. Support your locals! 

Als we gaan shoppen is de makkelijkste weg vaak de grote winkelketens. Maar iedere euro die je uitgeeft is een stem. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar kleine ondernemers bij jou in de buurt. Als wij bijvoorbeeld kijken naar onze buren in Den Haag dan vinden we sieraden van Sophie, geïnspireerd op de natuur door Ocean Republic, kleurrijke sokken van Alfredo Gonzalez en het Lamama t-shirt van The Mompany.

Ocean Republic

5. The Body Kit
body kit
Voor onder de douche of in bad. Voor je zus, je schoonmoeder, je partner of jezelf: deze Body Kit bevat een Showergel en Bodylotion. Vriendelijk voor de huid en voor de natuur. Met de bekende Naïf geur. Kijk, dat is nog eens een cadeau waar je wat aan hebt! Check ’em out.

Lees meer