We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog De babyfilm: hét nieuwe geboortekaartje

De babyfilm: hét nieuwe geboortekaartje

21 november 2016 by

Het geboortekaartje lijkt in het tijdperk van Facebook, WhatsApp en YouTube een beetje ouderwets. Wij gingen op zoek naar een coole manier om de komst van je mini-me aan te kondigen. We vonden de dames van Hello Little Sprout.

Zij kwamen met het briljante idee om dit superspeciale moment vast te leggen in een video van 50 seconden. Handig: je kunt jouw babyfilm meteen via WhatsApp en social delen. En zeg nou zelf, wat is er nou cooler dan jouw mini-me als filmster!

Initiatiefnemers Charlotte Vermeer en Sabine van Ditzhuijzen leerden elkaar kennen in Argentinië. Toen Sabine vanuit Buenos Aires een geboortevideo van haar eerste eigen little sprout verstuurde was het idee geboren.

Geboortefilmpje versus geboortekaartje?

Je hoeft gelukkig niet te kiezen bij Hello Little Sprout. Want naast de geboortevideo zijn de dames ook megagoed in het ontwerpen van toffe geboortekaartjes. Ze bieden op dit moment drie pakketten aan, waarin het filmpje altijd centraal staat.

Hello Little Sprout onderscheidt zich in kwaliteit. Iedere film is weer een nieuw verhaal en een nieuw begin, om het maar even cliché te brengen. Maar het is waar!

Is jouw mini-me geboren? Dan komen de dames langs bij jou thuis. Ze schieten prachtige beelden van jullie gezin en de omgeving. Naast deze mooie beelden verwerken ze ook elementen van de geboorte zoals de plaats, datum en de naam van het kindje in de film. Binnen 24 uur hebben jullie de allercoolste babyfilm in huis die je kunt delen met family & friends.

De dames maakten het afgelopen jaar prachtige filmpjes. Onder andere van de mini-me van styliste Chantal Bles en presentatrice Kim Kötter. Maar onze eigen favoriet? Die van de Familie Wegter: Ze hadden al een tweeling toen de drieling Cécile, Faye en Hannah geboren werden. Je bekijkt het filmpje hieronder.

Wil je zelf ook een filmpje laten maken van jouw sprout? Neem dan een kijkje op hellolittlesprout.com

Lees meer