Stories

Onze babyproducten: wat gebruik je wanneer?

Weet jij als kersverse ouder precies welke babyproducten jij moet gebruiken voor je kind? Als we de schappen mogen geloven heb je een grotere opbergkast nodig. Bij Naïf vinden we dat lichaamsverzorging simpel hoort te zijn. Daarom hebben we alleen producten nodig die je baby echt nodig heeft. Hoe je die gebruikt lees je hier.

Droge huid door het binnen zitten? Dit wil je lezen!

Voelt jouw huid ook 'trekkerig' aan de afgelopen dagen? Doordat je meer binnen zit dan je gewend bent en de luchtvochtigheid hierdoor ook anders is, kan het zijn dat je huid een stuk droger aanvoelt. Here's what you can do!

Dit thuiswerk-ritme wil jij ook!

Een goed en gezond thuiswerkritme zit 'm in een aantal dingen. Rust, reinheid en regelmaat - as always. Tel daar face yoga, iets met een tomatenroutine en een goede kamerplant bij op en geloof ons: dit ritme wil jij ook! Check it out.

Gastblog: Vegan skincare, waar moet je op letten?

Veganist, dierenliefhebber en altijd in voor een avontuur. Quirine Smit leeft al ruim 4,5 jaar een veganistische levensstijl na en dat deelt ze op haar blog The Vegan Effect. Zo vind je recepten, vegan fashion maar ook skincare routines. En waar moet je dan op letten? Precies daarover lees je alles in deze gastblog van Quirine, let's go!

Zo werk je aan een gezonde weerstand!

In deze tijden kunnen we wel wat tips gebruiken om je weerstand gezond te houden, dachten we zo. Het Corona virus heeft Nederland in een ijzeren greep. Naast de voorzorgsmaatregelen die er zijn genomen, valt er ook nog winst te behalen door ervoor te zorgen dat je in deze tijden (en eigenlijk altijd natuurlijk...) je immuunsysteem optimaal houdt. Deze tips zijn ook goed vanuit huis te doen, read along!