Stories

Onze babyproducten: wat gebruik je wanneer?

Weet jij als kersverse moeder precies welke babyproducten jij moet gebruiken voor je kind? Als we de schappen mogen geloven heb je een grotere opbergkast nodig. Bij Naïf vinden we dat lichaamsverzorging simpel hoort te zijn. Daarom hebben we alleen producten nodig die je baby echt nodig heeft. Met tips. Read along >

Japanse beautyroutines

5 x Zo viert Naïf de lente

De meteorologische lente is allang van start gegaan. De astrologische lente gaat 21 maart van start. Alhoewel er nog weinig van te merken is, worden we toch blij van het idee. Daarom: 5 x Zo viert Naïf de lente.

Ondernemer aan het woord: Selin van Lou&Blue Alkmaar

Serieus, what not to love? In de winkel van Selin wil je alles hebben, hebben, hebben. Eind 2016 opende Lou&Blue de deuren en vanaf dat moment gingen de rokjes, broekjes en rompertjes als warme broodjes de toonbank over.

In de populaire en gezellige Koorstraat in Alkmaar is deze hotspot te vinden. De winkel is groots opgezet en biedt shoppend Nederland genoeg ruimte om, in de 150m2 tellende winkel, moois uit te zoeken voor de mini-me. Naast de nodige eigen supplies, kun je bij Lou&Blue ook prima terecht voor leuke originele cadeaus. Zet een voet binnen en je bent verkocht. We hebben je gewaarschuwd.

lentezon-feller-zomerzon

Feit of Fabel: De lentezon is feller dan de zomerzon

In Feit of Fabel behandelen we steeds onderwerpen waar nog steeds twijfel over bestaat. Neem nou die van deze week. Veel mensen denken dat lentezon minder fel is dan de zomerzon. Maar, is dit ook zo? Of is het effect toch hetzelfde? Lees maar mee.

carola

Ondernemer aan het woord: Carola van de Hip&Mama box

Carola is trotse eigenaresse van de Hip&Mama box, wat niet helemaal de lading meer dekt;
gezien Carola op dit moment vooral veel papa boxen verkoopt! Een absolute bestseller op het moment.
Ze verzorgt verrassingspakketten voor moeders, mom’s to be en vaders! Binnenkort wordt er ook een oma box gelanceerd. Carola zit dus absoluut niet stil.