Stories

Zo houd je Sinterklaas leuk

Op school, bij vriendjes en vriendinnetjes, bij de Albert Heijn of op de voetbalclub. Niet te vergeten thuis en bij opa en oma. Voor je het weet hebben jij en je mini-me in september al genoeg pepernoten op tot volgend jaar. Met deze tips voorkom je een 'overkill'.

4 x Sinterklaas cadeaus die je nog bewuster maken

Met Sinterklaas krijgen we een hoop. Anderzijds hebben we al een hoop. Hoe ouder we worden, hoe minder we eigenlijk willen. Toch is het wel leuk om iets te krijgen of te geven. Maar dan alleen dingen waar je echt iets aan hebt of wat mee kunt.

dyi recept

DIY Avocado Masker

Naïf is de ban van de avocado. En waarom ook niet? Met de avocado kun je alle kanten op.
Daarom kun je ook een uitstekend no-nonsense gezichtsmasker maken van avocado.

Naïf <3 The Avocado Show

Omdat de oliën uit de avocado erg lijken op de oliën in je eigen huid, vind je avocado-olie in veel producten van Naïf. Maar dat schoonheid ook van binnenuit komt wisten Julien Zaal (rechts) en Ron Simpson (links) natuurlijk ook. Ze bedachten 'The Avocado Show': een restaurant met slechts één hoofdingrediënt: avocado. Het is een ongekend succes.

5x de superkracht van avocado

Avocado’s zijn goed voor je. In Avocado’s zit veel vet. In avocado’s zitten veel calorieën. Ja ja ja, er is van alles bekend over avocado’s. Maar wat zijn nou de superkrachten van een avocado in skincare?

Over ons No-logo

Bij Naïf houden we het zo simpel mogelijk. No-nonsense skincare die doet wat het belooft. Daarom zeggen we NO tegen een aantal ingrediënten.

Waarom Naïf shampoo niet schuimt

Na een dag werken, hop onder de douche. Me-time. Je haar en lichaam volledig in de sop, met geurende shower foam, want hoe meer schuim hoe beter. Toch? Sorry to burst your bubble: wat je haar lekker doet schuimen kan er ook voor zorgen dat je het kwijtraakt (bron: De Goede Gids).

Internationale Dag van het Handenwassen

Wist je dat het goed wassen van je handen ongeveer twintig seconden duurt? En dat dit even lang is als het neuriën van Lang zal hij leven plus de hieperdepiep hoera’s?