We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie

Have a natural summer with Naïf x Beach & Bandits

Naïf en Beach & Bandits slaan deze zomer de handen ineen en lanceren de allerleukste summerdeal! Beach & Bandits, bekend van de UV werende, bijzonder toffe, strandkleding voor baby & kids lanceert deze zomer namelijk een aantal Limited Editions, waaronder de exclusieve Tigershark playsuit! En jouw kind is natuurlijk pas écht goed beschermd als ‘ie ook is ingesmeerd met de natuurlijke zonnebrandcrème SPF50 van Naïf. Dus ja, we doen gek, die zit er ook bij!

Summerdeal: Beach & Bandits x Naïf baby + kids pack €44,95 – €49,95 

Vanaf maandag 22 juni vind je hier een exclusieve deal, voor je baby of je koter:

Beach & Bandits Tigershark Babysuit in maat XS 80-86 + Sunscreen SPF50 Baby & Kids€44,95 i.p.v €56,90

Beach & Bandits Tigershark Playsuit in maat S 92-98 + Sunscreen SPF50 Baby & Kids€49,95 i.p.v €61,90

We bieden 2 verschillende maten aan: de Babysuit in maat XS 80-86 (geschikt voor kids van +-18 maanden) en de Playsuit in maat S 92-98 (geschikt voor kids van +-2 jaar)

Over Beach & Bandits

BEACH & BANDITS is ontstaan uit liefde voor lange zomerdagen op het strand en heeft als missie om coole en comfortabele UPF50+ zwemkleding voor kinderen te creëren. Het Nederlandse merk werd in 2015 opgericht door Hans & Jo-anne. Samen met hun drie kids zijn ze vaak op het strand in Katwijk te vinden. Een goede zonbescherming is dan ook een must, maar in hun zoektocht naar hippe UV-kleding kwamen ze erachter dat het aanbod beperkt was. Hier moest verandering in komen! 

Over Naïf Natuurlijke zonbescherming 

Bij Naïf maken we de allerbeste producten die vriendelijk zijn voor de huid en de natuur. Taking care of the next generation! Bij de ontwikkeling van onze natuurlijke zonnebrandcrème vinden we het belangrijk dat de formulering vriendelijk is voor de huid, maar ook voor de oceaan.

Daarom gebruiken we natuurlijke, minerale filters op basis van zinkoxide. De crème blijft op de huid liggen en reflecteert de zon. Zo is de kans op een huidreactie minimaal, ideaal bij de kwetsbare huid van baby & kids. Naïf’s natuurlijke zonnebrandcrème is 100% vegan en laat geen witte waas achter. Vrij van nanodeeltjes en dankzij de formulering vriendelijk voor de oceaan.

Veelgestelde vragen

Wat betekent SPF

SPF staat voor Sun Protector Factor en beschermt tegen UVB-straling. Naast UVB zijn er ook UVA stralingen.

Wat zijn UVA en UVB stralen? 

UVA-straling dringt het diepst in de huid door en versnelt de huidveroudering. UVB-straling zorgt ervoor dat je verbrandt.

Hoewel je door UVA niet verbrandt, kan deze vorm van UV-straling wel huidschade veroorzaken. Het is dus belangrijk om een zonnebrandcrème te kopen die zowel tegen UVA als UVB beschermt.

Met welke factor kun je het beste smeren?

Dat hangt onder andere af van je leeftijd en huidtype. Voor volwassenen adviseert KWF kankerbestrijding bij dagelijkse buitenactiviteiten factor 15. Ga je zonnen, op vakantie naar de zon of op wintersport? Gebruik dan liever een factor 30. En zonnebrand voor je baby? Die smeer je minimaal in met factor 30 of factor 50. Heeft je mini-me zijn / haar eerste verjaardag nog niet gevierd? Hou ze dan liever helemaal uit direct zonlicht.

Hoe vaak moet je je insmeren? 

Er wordt aangeraden om de twee uur in te smeren. Ben jij of je kleintje het water ingegaan? Dan is het weer tijd voor een smeerbeurt. Voor je kleintje kan je het volgende hanteren: 7 theelepels per smeerbeurt. 2 voor de armen, 2 voor de benen, 2 voor de romp en 1 voor het gezicht.