We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog 5x groene cadeautips voor kids

5x groene cadeautips voor kids

11 december 2019 by Sjoerd Trompetter

Ben je op zoek naar inspiratie? Feestdagen voor de deur? Of Birthday coming up? Wij hebben onze favoriete duurzame cadeautips voor kids samengesteld.

Cadeaus geven is leuk! Nog leuker is het kiezen van duurzame producten die niet alleen goed zijn voor je kinderen, maar ook voor ons planeet. We zetten 5 duurzame cadeaus voor kids onder elkaar:

Kids concept

1.Duurzaam speelgoed
Naast de standard speelgoed opties bij de wel bekende Intertoys, kun je er ook voor kiezen om merken te steunen die duurzame materialen gebruiken. Een goed voorbeeld is het Zweedse merk Kids Concept. Zij maken prachtige duurzame producten gemaakt van o.a. hout, inclusief bijpassende opbergmogelijkheden. Super handig, toch?! Een ander merk is Plan Toys. Al hun speelgoed is enkel gemaakt van sterke duurzame materialen en is geproduceerd op een ecologisch vriendelijke manier. Koop Kids Concept en Plan Toys bijvoorbeeld bij Great Little Kids.

Kids Essentials

2. Kids Essentials kit, €24,95
Het badritueel is voor zowel jou als een kind magisch. Dus waarom niet een feest ervan maken? De Kids Essential kit is een cool cadeau en bevat alles wat je nodig hebt voor plezier in bad. Het pakket bevat 3 producten: Cleansing Wash Gel, voor onder de douche of in bad – 200 ml (€9,95) | Nourishing Shampoo, reinigt en verzacht de haren – 200 ml (€9,95) | Splashing Bath Bombs, voor een bruiseffect in bad – 8 stuks (9,95). De kit komt inclusief oplosbare ‘opvulwokkels’ voor extra plezier.

3. Travel kit, €14,95
Ik ga op reis en neem mee… De Travel Kit! Ideaal voor op reis, vakantie of als je kroost uit logeren gaat. In de Naïf Travel Kit zitten vier handige producten, in reisformaat. Dus geen gezeur bij de douane. In de Travel kit vind je de volgende producten: Verzachtende bodylotion, Milde babyshampoo, Milde zeepvrije wasgel en Vette Crème. Ook fijn. Inclusief toilettas, gemaakt van recyclebaar karton. En we zijn nog niet klaar: je krijgt er ook een hydrofiele doek bij.

4. Dagje Naturalis
In plaats van een product kun je ook een dagje erop uit cadeau geven. Zo staat Het Naturalis in Leiden bij ons op nummer 1. Zij hebben onlangs alles verbouwd om zo meer ruimte te creëren en meer aan te bieden.  Het nieuwe Naturalis staat voor Zien, doen én beleven. Al jouw zintuigen zullen geprikkeld worden! Waar wacht je nog op? Koop je tickets hier.

5. Nijntje museum
Een ander leuk dagje erop uit is het nijntje museum in Utrecht. Hier vind je, zoals de naam al zegt, alles wat met nijntje te maken heeft. Het is het allerleukste museum voor peuters en kleuters! Er zijn verschillende themaruimtes, zo is er het huis van nijntje, een dierentuin en de dokter. Jouw kids gaan samen met nijntje en haar vriendjes op avontuur. Koop je tickets hier.

Lees meer