We use cookies

Wij maken gebruik van cookies. Dit doen we om ervoor zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Meer informatie
Home Blog 5 manieren om Koningsdag in huis te halen

5 manieren om Koningsdag in huis te halen

25 april 2020 by Eliza van der Laan

Dat Koningsdag dit jaar nou Woningsdag wordt kan ons niks schelen, het feest is AAN! Haal oranje in huis dit jaar met de volgende 5 toptips. Geloof ons, hier worden zowel kids als grown ups heel blij van... Lees gauw verder!

haal oranje in huis op koningsdag

1. Organiseer een oranje verkleedpartij

Haal alles uit de kast wat een oranje kleur heeft en maak daar de meest vrolijke, gekke outfits van. Nog leuker, maak er een familie wedstrijd van. Zorg voor een mooie gouden kroon voor diegene die de tofste outfit heeft op Koningsdag.

verkleedpartij

2. Gezellig kleuren met Naïf

Of de kinderen nou groot of klein zijn, zodra je ze een stuk papier geeft, pen en papier worden het allemaal Picasso’s. Perfect als Woningsdag tip voor de kids! Ook leuk, verras je buren met een ingekleurde kleurplaat en spoor ze aan om hem op het raam te plakken. Zo creëer je een #leeuwenjacht door de straat.

Download hier de leeuw kleurplaat

Noya Nomae

3. Cover yourself in orange

Vergeet niet om je huid ook aandacht te geven tussen alle #indoor festiviteiten. Doordat we meer binnen zitten kan het zijn dat je huid een stuk droger aanvoelt. Daarom, cover yourself in orange op Koningsdag met onze heerlijke Natuurlijke Zonnebrandcrème voor het lichaam. Beschermt de huid tegen schadelijke UV-straling op een natuurlijke manier, zonder een witte waas achter te laten.

4. Je eigen limonadekraam

Bouw je eigen limonadekraam in de tuin of voor de deur en laat de kids limonade verkopen. Super leuk! Let natuurlijk wel goed op met afstand houden bij het verkopen van de limonade. Wij delen alvast een heerlijk limonade recept van bloedsinaasappel voor Koningsdag.

Limonade stand

5. Shop onze oranje toppers

Op maandag 27 april 2020 om 12:00 ‘s middags organiseren wij de Naïf Digitale kleedjesmarkt. Wij hebben onze oranje toppers voor je uitgekozen. Deze deals wil je niet missen!

SAVE THE DATE Koningsdag digitale markt

Lees meer