Badderen zonder zorgen

Ontdek de badolie en andere babyverzorging van Naïf. Met natuurlijke ingrediënten, zonder microplastics, minerale oliën en SLES

Beter voor je baby en de volgende generaties.

Badderen zonder zorgen

Baby badolie zonder microplastics

  • Minstens 92% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

  • Bevat geen microplastics, minerale olie en SLES

  • Met Naïf's milde geur

  • Verzorgt de huid, ook bij droge plekken

  • Zonder glibberig te worden

Baby badolie zonder microplastics

Natuurlijk is het handig om een aantal essentiële verzorgingsproducten in huis te hebben voor je pasgeboren baby. Denk hierbij aan: billendoekjes, billencrème, een vette crème, een zachte badolie of een milde wasgel voor in bad of douche. Enneh: onze badolie is overigens ook favoriet voor het eerste badje in een aantal ziekenhuizen.

Bij Naïf gaan we voor verzorging die goed is voor je baby en de volgende generatie. For your baby's baby's baby dus. Hoe doen we dat? We kiezen voor ingrediënten die de babyhuid echt nodig heeft, en laten microplastics die schadelijk zijn voor de zee liever achterwege. Meer lezen over onze ingrediënten? Klik dan hier.

Verzorging voor de allerjongste huid

Veelgestelde vragen over baby & kids producten

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?