Kids

Huidverzorging in de zomer, hoe doet influencer Florine dat?

29 July 2024

Influencer Florine Hofstee

De huid krijgt elk seizoen met andere uitdagingen te maken. In de gure wintermaanden kun je last krijgen van een droge en schrale huid en in de zomer moet je natuurlijk goed oppassen voor zonverbranding. De zon, zout zeewater en minerale zonnebrand kunnen ervoor zorgen dat de huid ook in de zomer wat droger is. Daarom kan een beetje extra verzorging geen kwaad. In de rubriek “hoe doen zij dat” vragen we andere ouders hoe zij omgaan met de uitdagingen van het ouderschap. Deze keer vroegen wij influencer Florine Hofstee hoe ziet jullie verzorgingsroutine eruit in de zomer? 

Florine, hoe ziet de verzorgingsroutine van jou en je kids eruit in de zomer?

“De kinderen gaan twee of drie keer per week in bad. We hebben een zwembad, waardoor ze niet iedere dag uitgebreid gepoetst hoeven te worden. Tijdens het badderen gebruiken we de Milky Badolie van Naïf. Deze verzacht het badwater en voedt de huid al tijdens het badderen, mild voor de huid dus. Daarna smeer ik de kids ook altijd nog in met Baby Crème, voor wat extra verzorging.”

Zijn er verschillen tussen jullie zomer- en winterroutine?

“Het grootste verschil is natuurlijk dat ik de kinderen in de zomer dagelijks insmeer met zonnebrand factor 50. Daarvoor gebruik ik de SPF50 Spray van Naïf. Het insmeren zit echt helemaal in onze ochtendroutine en daar betrek ik ze ook bij. Ze vinden het heel leuk om te helpen met smeren, dus we doen het altijd samen. En we herhalen het natuurlijk ook de hele dag door. Ook in de winter gebruiken we zonbescherming, maar dan smeer ik eigenlijk alleen hun gezicht in.”

“De baby crème en baby balm gebruik ik eigenlijk het hele jaar door. Zoals ik net al zei, smeer ik de kids na elk badmoment in met crème. Als ze écht droge plekken hebben dan gebruik ik daarvoor de balm.”

Wat is jullie favoriete zomerproduct?

“Met stip op nummer één is dat voor ons de SPF50 Spray. Het smeert lekker uit en trekt snel in, waardoor ze eigenlijk direct na het smeren veilig de zon in kunnen om in het zwembad te springen.”

Heb je nog tips voor andere ouders?

“Maak huidverzorging leuk en laat ze vooral ook meehelpen. Droge plekken? Smeer ze samen in en laat ook goed zien wat het resultaat is, dus dat het plekje daardoor verdwijnt. Daar worden ze mega trots van en ze leren gelijk waarom het belangrijk is om je huid goed te verzorgen.”

Inhoud

De favorieten van Florine

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?