Baby

Nieuw: De eerste 1.000 dagen babybox

09 februari 2024

Babybox

Daar is ‘ie dan de Babybox waarvan je niet wist dat je ‘m nodig had! Naïf, Etos en Ouders van Nu hebben hun krachten gebundeld om een Babybox te maken voor iedereen die een baby verwacht of net heeft gekregen. Vol met producten die je écht goed kunt gebruiken tijdens de eerste duizend dagen. Lees snel verder om erachter te komen wat onze Babybox zo bijzonder maakt.

Misschien heb jij inmiddels of in het verleden al wat andere Babyboxen verzameld. Een ding is zeker, cadeaus zijn altijd leuk met een kleine op komst. Maar vaak zitten deze pakketten ook vol met reclame, flyers of producten die niet geschikt zijn voor jouw gezinssituatie. En dat is zonde! 

Daarom hebben wij samen met Etos en Ouders van Nu een cadeaupakket gemaakt vol met kwalitatieve (full-size!) producten waar je écht iets aan hebt, zoals een slaapgids en verzorgingsproducten voor de gevoelige huid, zonder reclame en onnodige plastic troep. We werken samen met partners die kwaliteit en duurzaamheid net zo belangrijk vinden als wij. Goed voor jou en minder schadelijk voor de planeet. Enne.. de Babybox is geschikt voor alle (aankomende) ouders, onafhankelijk van gender en situatie. Woehoe, daar worden we écht blij van.

Om de kwaliteit van onze Babybox te garanderen is deze helaas niet helemaal gratis. Het pakket heeft een waarde van ongeveer €120 (inhoud varieert), maar is voor €4,95 op te halen bij Etos (vanaf 1 maart!). Wel eerst even aanvragen via het inschrijfformulier op onze website. Met elke verkochte Babybox kunnen we daarnaast ook weer ouders helpen die een beetje extra hulp goed kunnen gebruiken. 

Wat er allemaal in zit? Daar vertellen we je volgende week meer over! We lanceren 'm namelijk officieel op de negenmaandenbeurs. Vanaf 1 maart is de Babybox op te halen bij Etos! Je kunt ‘m nu wel alvast aanvragen via de knop hieronder.