Pregnancy

Nieuw: alles voor je zwangerschap en daarna

16 October 2024

Zwangerschapsproducten 2024

Hoera, zwanger! De één vindt het fantastisch, de ander juist een beetje spannend en heeft moeite te relaxen. Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam: je buik groeit, je huid heeft wat meer ondersteuning nodig en misschien vind je jouw favo geur niet zo lekker meer. Om je te ondersteunen tijdens en na de zwangerschap lanceren we nieuwe producten: een Verzorgende Doucheschuim, Magnesium Badzout, Ontspannende Lichaamsolie en Voedende Buikbalsem. Benieuwd hoe je ze kunt gebruiken voor een ontspannen moment?

In een nieuw jasje

Wie ons langer volgt, weet dat we een populair doucheschuim in het assortiment hadden voor zwangeren. Goed nieuws: hij is terug! In een nieuw jasje, want de vorige verpakking was aluminium en gebruikte voor het schuim drijfgassen. We gingen aan de slag met herformuleren zodat we een fijn verzorgende doucheschuim konden maken in een verpakking met kleinere ecologische voetafdruk. En dat is gelukt! Met dezelfde geur van jasmijn en cederhout geniet je nu - weer - van een ontspannen, schuimende douche.

Hydraterende huidverzorging

Terwijl je lichaam verandert, kan je huid te maken krijgen met jeuk, striae, pigmentatie en droogheid. Onze ontspannende lichaamsolie en voedende buikbalsem verzorgen en beschermen de zwangere huid. De lichaamsolie kun je 2 tot 3 keer per dag aanbrengen met een licht draaiende beweging op de huid van armen, benen, billen en buik voor een ontspannen me-time moment. Speciaal voor de groeiende buik kun je de buikbalsem twee keer per dag aanbrengen, deze voedt en helpt met zwangerschapsstriemen (striae). Zowel de olie als buikbalsem helpen striae niet voorkomen, maar helpen de huid te ondersteunen doordat deze gehydrateerd blijft.

In bad als zwangere

Weinig meer relaxed dan een bad, toch? Om heerlijk te ontspannen in een vederlicht bad introduceren we een magnesium badzout. Magnesium helpt bij het verlichten van pijn en kramp, waar veel zwangere vrouwen helaas last van hebben. Je lost per bad 2 tot 3 handjes badzout op, waarna je vervolgens kan genieten van een ontspannen bad. Tijdens zwangerschappen wordt het aangeraden om maximaal 15 minuten in een niet al te warm bad te zitten. Geniet!

Inhoud

Alles voor jouw zwangerschap

Zwanger? Wij zijn er voor je!

Zwanger? Wij zijn er voor je!

Als je zwanger bent verandert er een hele hoop. En dat is best spannend! Die eerste 1.000 dagen zijn erg belangrijk voor een baby. Laat ons je helpen met al je vragen en zorgen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van.. nou alles eigenlijk!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?
Uitgerekende/Geboorte datum
mm
dd
yyyy