Baby & kids

De favorieten van Naïf: huidverzorging in de winter

15 November 2023

lifestyle

De kou komt eraan. Koud weer betekent een droge huid. Daarom is dit hét moment om jouw (baby’s) huid extra te verzorgen voordat de droge lucht, verwarming, hete douches en koude wind hun tol eisen. Hoe? Met onze winterfavorieten natuurlijk!

Vette Crème

Naïf Vette Crème is perfect voor de droge en schrale plekken van je baby en kids. Er zit minder water in dan bij een lotion, waardoor het minder snel intrekt en de droge huid nog beter voedt. Een vette crème helpt bij het dichten van de kiertjes in de huid waardoor het vocht niet naar buiten kan en de huid dus beter gehydrateerd blijft. Gebruik de crème na het douchen of badderen, bij eczeem of extreem droge huid. Ook zonder parfum beschikbaar, voor de extra gevoelige huid!

Baby Balm zonder toegevoegd parfum

Onze Baby Balm is een echte alleskunner. Favoriet bij ons, maar nog vrij onbekend bij het grote publiek. En daar moet snel verandering in komen vinden wij. De naam Baby Balm is misschien een beetje misleidend, want bij Naïf zijn we allemaal fan, zowel klein als groot. De balm kan gebruikt worden op extreem droge plekken, gebarsten lippen of zelfs tepelkloofjes. Het is verzachtend en herstellend en zonder toegevoegd parfum, dus veilig voor de meest gevoelige huid.

Hydraterende Wascrème

We willen allemaal wel uit de douche komen, zo zacht als.. uhm.. babybillen? Daarom zijn wij ook groot fan van onze Wascrème. Deze milde en crèmige wasgel reinigt de huid niet alleen, maar voedt ‘m tegelijkertijd. En dat kunnen we allemaal goed gebruiken in de winter. 

“Mijn favoriete product is de Naïf Wascrème. Dit product kan gebruikt worden van baby tot volwassene en is daarom een must have in elke badkamer.”

- Katharina, Content Marketeer bij Naïf Duitsland

Gezichtsverzorging voor volwassenen

Zoals we net al vertelden kun je de onze baby balm prima gebruiken voor je droge winterlippen. Maar ook je gezicht kan natuurlijk wel een beetje extra liefde gebruiken tijdens de koude winterdagen en daar kan Naïf Dag- en Nachtcrème je bij helpen. Zachte verzorging zonder microplastics en met de heerlijke Naïf geur die je van ons gewend bent. Gun jezelf ook dat spa-moment in je eigen badkamer. 

Al onze producten zijn gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zonder stoffen die je liever niet op de huid van je baby (of jezelf!) smeert.