Baby

De leukste baby kraamcadeaus op afstand

26 maart 2021

8719325317268 2

Om op te sturen, voor de deur te leggen of op 1,5 meter tijdens een beschuit met muisjes langs te brengen. Dit zijn de leukste (en weer eens wat anders) baby kraamcadeaus om zowel moeder als kind te verwennen.

1. Geef een moment

En maak het bijzonder. Denk aan de eerste babymassage, de eerste keer in bad, de eerste keer verschonen. Welk moment je ook kiest, je kunt het aankleden met mooie cadeaus. We geven je de 3 leukste momenten waar je op in kunt spelen. Check it out:

2. Gepersonaliseerd baby kraamcadeau

Wel zo leuk, een cadeau met de naam van het kind! We zijn verliefd op de hydrofiele doeken van Atelier Annur (vanaf €24,95), waar de naam op de doek geborduurd kan worden (levertijd 1-2 weken). De naam borduren kan ook op deze toffe, hoe kan het ook anders, teddy rugtas van Studio Noos! Of laat de naam verwerken in een kids sprookjesboek, &Oskar doet dat bijvoorbeeld goed. Of een geboorteposter (Mr. Starsky, FleurdesFleurs)... 

3. Eerste sneakers of laarzen (eerste stapjes)!

Iedere ouder herinnert zich nog wel zijn/haar kinds eerste paar sneakers. Je eerste paar Nikes, Allstars of bijvoorbeeld een duurzaam alternatief: Baby Veja’s! Eerste paar regenlaarsjes zijn ook leuk, van Bergstein bijvoorbeeld. Oeh of de 100% wollen slofjes van Alwero (via de Kleine Huismuis webshop) of de Baby Booties van HVID (via Archivestore.nl).

4. Lekker praktisch, daar houden we van: Naïf's Natuurlijke Babyverzorging

Fijn om alvast in huis te hebben voor als de baby komt of daarna: Naïf's Baby Skin Pack. Een baby pakket die 3 natuurlijke producten bevat voor de eerste momenten samen. Een bodylotion, een badolie en een billencrème. Of de Naïf's Starter Pack, ben je gelijk klaar. Wil je het pakket opsturen dan laat je een persoonlijke boodschap achter en wordt deze op een kaartje toegevoegd. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur, dan wordt ‘ie de volgende dag gratis bezorgd.

5. Een zorgvuldig uitgekozen outfit of een bijzonder stuk

Waarschijnlijk hebben de meeste ouders al een stapel babykleren in huis. Om een uniek kraamkado te geven is het van belang dat je laat zien dat je met zorg iets hebt uitgekozen. Dat kan een heel pakje zijn, bijvoorbeeld van Boro Mini, Phil & Phae, Bobo Choses of één van onze favorieten: de bijzondere, gemaakt van biologisch wol en zijde. I mean look at it! Een andere lievelings zijn de speendoekjes van Dappermaentje: teddy maanvormige knuffels voor aan de speen. Raak je die ook nooit meer kwijt. Cheers! 

Hé enneh, vergeet de mom & dad niet. Bak een lekkere cake, neem een lekkere thee mee, kook een maaltijd of geef de ouders een fijne Shower Foam cadeau... Nieuwe ouders hebben hun handen vol. Oh weet je wat, we schrijven er gewoon een artikel over:

Subscription form
Waar wil jij meer informatie over ontvangen?