Pregnancy

Carefully crafted: de ingrediënten in onze zwangerschapslijn

18 October 2024

Zwangerschapsproducten textuur

We hebben een nieuwe zwangerschapslijn! Perfect voor een ontspannen me-time moment of om cadeau te geven. Onze gloednieuwe doucheschuim, lichaamsolie, buikbalsem en badzout zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, zwangere huid. Maar wat zit er eigenlijk in en waarom? We lichten een aantal ingrediënten voor je uit.

Squalane & Jojoba-olie

De Naïf Ontspannende Lichaamsolie en de Voedende Buikbalsem bevatten Squalane en Jojoba-olie. Squalane ondersteunt de vochtbalans en beschermt de huid tegen uitdroging. Jojoba-olie voedt intensief en versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, voor optimale verzorging tijdens je zwangerschap. Door de hydraterende werking van de ingrediënten, kunnen de olie en buikbalsem helpen bij zwangerschapsstriemen (striae). Striae ontstaan door de snelheid van je buikgroei, spanning op de huid en genetische aanleg. Hoewel ze niet volledig te voorkomen zijn, ondersteunen deze producten je huid tijdens de zwangerschap.

Magnesium

De Naïf Magnesium Badzout bevat slechts één ingrediënt: badzout! Door het hoge magnesiumgehalte kun je genieten van een gewichtloos en ontspannen bad dat ook nog eens helpt spieren te ontspannen en kramp te verlichten. Veel vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap last van pijn en kramp en magnesium helpt hiertegen. Bovendien werkt magnesium kalmerend, waardoor het kan bijdragen aan een betere nachtrust. Wel zo fijn als je last hebt van zwangerschapsinsomnia of ter voorbereiding op gebroken nachten! 

Glycerine & Natriumlactaat 

De Naïf Verzorgende Doucheschuim is terug van weggeweest! Met de warme geur van jasmijn en cederhout verandert je douche in een momentje van ontspanning. De ingrediënten glycerine en natriumlactaat helpen bij het reinigen en verzorgen van de huid. Glycerine zorgt voor diepe hydratatie en houdt je huid zacht en natriumlactaat helpt de natuurlijke vochtbalans te behouden. Zo geniet je van een ontspannende douche en een verzorgde huid.

Inhoud

Zwangerschapsproducten