Impact

10 jaar Naïf, 10 jaar impact: ons impact report 2023

02 October 2024

Impact report 2023

Naïf is 10 jaar geworden! Dat betekent dat we al 10 jaar werken aan een nieuwe standaard voor de persoonlijke verzorgingsindustrie. Onze belofte aan jou gaat verder dan alleen goede persoonlijke verzorging: negatieve impact op de wereld verkleinen, meer sociale impact maken en transparantie vinden we minstens zo belangrijk. Daarom publiceren we dit jaar ons tweede impact report. Zo kan jij zelf lezen wat we in 2023 hebben gedaan, welke processen we hebben verbeterd en welke uitdagingen nog in onze weg staan.

Natuurlijk staan we ook stil bij de afgelopen 10 jaar, want er is een hoop veranderd. In de persoonlijke verzorgingsindustrie staat impact hoger op de agenda dan ooit - veel producenten van billendoekjes volgden ons voorbeeld en stapten over op plasticvrij en zonnebrand met minerale UV-filter is niet meer weg te denken uit het schap. En in die 10 jaar hebben we bij Naïf veel van onze producten drastisch verbeterd en van sommigen helaas afscheid moeten nemen.

Ondanks de grote stappen zijn we er nog niet: we staan nog voor uitdagingen om de persoonlijke verzorgingsindustrie zo impact-vriendelijk mogelijk te maken. En ook die uitdagingen delen we graag met je. We leggen je onze keuzes uit en willen ook eerlijk delen waar nog werk aan de winkel is. Zo kan jij de beste keuze maken voor jou en je kids. Wij hebben niets te verbergen. Wel zo transparant!

Inhoud