Sharing is caring

De hele maand december staat bij Naïf in het teken van sharing is caring. Voor elk verkocht product op de website, doneren wij één product aan een familie die een steuntje in de rug kan gebruiken.

Sharing is caring

December: de maand van gezelligheid, familie, liefde en warmte. Voor de meeste van ons dan. De harde realiteit is namelijk dat niet iedereen er even warmpjes bij zit deze winter. Zoals je misschien wel weet, maken wij bij Naïf ons hard voor goede verzorging voor alle families. Ons missie is immers: help all parents take good care, without worry. Alle families dus, en zónder zorgen. Maar dat zorgeloos zorgen voor je gezin is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. En dat gaat ons aan het hart. Daarom staat de maand december in het teken van Sharing is Caring. 

Koop een product, geef een product

Voor elk verkocht product op de website, doneren wij in de maand december één product aan een familie die een steuntje in de rug kan gebruiken. Met jouw aankoop geef je een gezin een beetje warmte en goede verzorging deze wintermaand. Via onze partners komen de producten terecht bij de gezinnen. Scroll verder om te lezen met welke organisaties wij samenwerken.

Koop een product, geef een product

Linda.foundation LINDA.foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA. Samen met zoveel mogelijk donateurs willen zij meer begrip en vooral positieve actie creëren voor gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben. Sinds de oprichting in 2013 heeft de Linda Foundation al meer dan 30.000 gezinnen met kinderen enkele momenten van onbezorgdheid te geven tijdens de feestdagen. Dit deden ze door middel van een pakket cadeaubonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en H&M. En nu dus met verzorgingsproducten van Naïf. Meer lezen over de Linda Foundation? Klik hier.

Fris Supermarkten In december openen Stichting Studiezalen en The Happy Activist de sociale supermarkt FRIS Supermarkt in Amsterdam. Een supermarkt waar gezinnen in een financieel kwetsbare situatie gratis kunnen winkelen. In de supermarkt kiezen gezinnen uit een ruim assortiment aan verse producten van lokale partners. Door gebruik te maken van reststromen geeft Fris producten een nieuwe impactvolle bestemming. Daarbij ondersteunt Fris gezinnen in de vorm van structurele verbeteringen in hun leven. Zo krijgen zij zelfvertrouwen en waardigheid terug en verbeteren zij hun plek in de maatschappij. Lees hier meer over Fris.

Schappelijk De Sociale Winkel Schappelijk staat voor het bieden van een extra steuntje in de rug voor Scheveningers die het financieel moeilijk hebben. Met ons kantoor gevestigd aan het strand van Scheveningen, voelt deze organisatie daarom letterlijk en figuurlijk dicht bij huis. Schappelijk biedt een essentiële aanvulling op de hulp die de Voedselbank biedt: een buurtwinkel met een assortiment food- en non-food producten én een sociale ontmoetingsplaats. Families kunnen hierdoor zelf kiezen wat ze kopen, en leren daarbij verantwoordelijk omgaan met een budget. Lees hier meer over Schappelijk. 

Fitzgerald Fitzgerald is een missiegedreven communicatiebureau.Dit jaar gaan zij 1.270 kerstpakketten doneren aan mensen die of net niet in aanmerking komen voor de Voedselbank, of zich schamen voor het feit dat ze de Voedselbank nodig hebben en zich daarom niet aanmelden. Met de torenhoge inflatie en een economische crisis in het verschiet kan deze groep alle beetjes gebruiken om de feestdagen nét wat gezelliger te maken.

Omgekeerde supermarkt Tkramrepus Een supermarkt waar je niet neemt, maar geeft: dat is omgekeerde supermarkt Tkramrepus. Dit initiatief van de KnappeKoppen vraagt aandacht en donaties voor de Voedselbank. Daar lopen de tekorten namelijk flink op, terwijl de vraag naar hulp juist stijgt. Je koopt dus geen levensmiddelen hier, maar schenkt ze. En dat doen wij als Naïf ook. Lees hier meer over Tkramrepus.

Schenk doch mal ein Lächeln Schenk doch mal ein Lächeln (geef een glimlach) is een non-profit organisatie in Berlijn. Deze organisatie heeft als doel om een glimlach op de gezichten te toveren van gezinnen die een moeilijke periode doormaken. Elk jaar tijdens kerst organiseren zij hun ‘grote wensboom’ campagne. Dankzij vele vrijwilligers en donaties kunnen zij families een een fijne decembermaand geven met cadeautjes. Schenk doch mal ein Lächeln steunt verschillende instanties in Berlijn, waaronder moeder en kind instanties, huisvesting projecten voor ouders met kinderen en een kinderhospice. Deze maand schenkt Naïf verzorgingsproducten aan Scheck doch mal ein Lächeln.

Koop verzorging, geef verzorging