Negenmaandenbeurs Partner pagina

Dolly Bakfietsen

Voor zorgeloos bakfietsplezier met service aan huis!

Dolly maakt de ideale elektrische bakfiets voor jonge gezinnen met proefrit, service en onderhoud aan huis. Uniek design en topkwaliteit. Met de hand gebouwd in Nederland in sociale werkplaatsen met zoveel mogelijk lokale onderdelen. Maak een keuze uit jouw favoriete kleuren met wel 55 mogelijkheden. Geniet van de krachtige en zeer degelijke 80Nm Bafang middenmotor, 600Wh accu, hydraulische schijfremmen en oersterke PE kunststof bak met comfortabele zitplaatsen voor 2 kids. Door de heerlijke zithouding, wendbaarheid en de vele handige accessoires, kun je alle kanten op met de Dolly. Plan nu meteen je vrijblijvende gratis proefrit aan huis in Nederland en ervaar het zélf.

http://www.dolly-bakfiets.nl/

Bugaboo

Met een Bugaboo kinderwagen haal je gegarandeerd de beste kwaliteit in huis voor jou en je gezin! Al ruim twintig jaar ontwerpen en verbeteren wij onze producten zodat jullie in stijl zo comfortabel en veilig mogelijk op pad kunnen. Daarnaast denken we ook aan de toekomst van jullie kinderen en onze planeet en doen wij ons best een steentje bij te dragen zodat volgende generaties de wereld ook samen kunnen blijven ontdekken. We zetten ons actief in voor een betere toekomst: we kiezen voor duurzaam gewonnen materialen, gezonde werkomstandigheden in onze fabrieken en willen een positieve bijdrage leveren aan community’s dichtbij en ver weg.

www.bugaboo.nl

Atelier Pomme

Opzoek naar een uniek cadeau voor jezelf of voor een zwangere vriendin? Atelier Pomme heeft de mooiste, zachtste spullen die je zelf kunt customizen.  Zachte kleuren, de mooiste materialen, duurzaam geproduceerd en altijd met een knipoog. Zoals Atelier Pomme het zelf zegt: life is so serious already, dance your socks away. PICK IT | STITCH IT | LOVE IT

https://www.atelierpomme.nl/nl/

Veelgestelde vragen Kras & win