Dé musthave krant voor aanstaande ouders

We hebben de handen ineen geslagen met presentatrice en gezondheids- en foodjournalist Jet van Nieuwkerk! In de Babykrant bereidt Jet aanstaande vaders en moeders voor op het ouderschap, op basis van haar eigen #tipvanjet. Ook delen onder andere Rens Kroes en Jamie Li bevalmuziek tips en gaat Jet in gesprek met bekende vaders.

Ben jij zwanger? Ken je iemand die zwanger is of geen van beide, maar ben je gewoon extreem nieuwsgierig naar deze Babykrant (snappen we)? Laat je e-mailadres achter en je ontvangt 'm zo hop in je mailbox.*

Wil je liever een fysieke krant ontvangen (p.s 100% gerecycled papier)? Hij is gratis te bestellen op de webshop, je voegt 'm zo toe aan je Naïf bestelling (gratis verzending vanaf €20,-).

*Je schrijft je hiermee in voor de Naïf nieuwsbrief. En da's mooi, want dan ontvang je niet alleen direct €5,- korting - maar ben je ook gelijk op de hoogte van andere leuke acties én handige tips. Doen dus.

Ontdek Jet's Favoriete Naïf producten

"Check voordat je aan de slag gaat met de babyuitzet altijd eerst bij je medemoeders wat zij nou echt nodig hadden" - Jet

Meer #tipvanjet? In de Babykrant vind je alle tips met betrekking tot de verzorging van de babyhuid (en de zwangere buik), babymusthaves, recepten om aan te sterken na de bevalling en meer! Och zo leuk dit. Ontvang 'm in je mailbox via het formulier bovenaan deze pagina of voeg 'm gratis toe aan je Naïf bestelling.