Zonbescherming voor kids

Goede zonbescherming is belangrijk. En dit gaat verder dan zonnebrand alleen! Samen met het Huidfonds verspreiden wij deze zomer de boodschap: weren, kleren en smeren. Dus bescherm jezelf, trek een t-shirt aan. Smeer je in en ga in de schaduw staan! En natuurlijk zijn wij er, zoals je gewend bent, met onze minerale zonnebrand. Directe bescherming zonder inwerktijd.

Geïnteresseerd in Naïf voor jouw bedrijf?

KDV banner

Doe mee met de challenge

Samen met het Huidfonds willen we iedereen aan het smeren krijgen deze zomer. En vergeet de schaduw en kleding niet! Daarom hebben wij een pakket samengesteld om insmeren nóg leuker te maken, zelfs voor de allerkleinsten. Met een lied, dans en diploma zijn ze straks helemaal klaar voor de zon. Doen jullie mee?

Doe mee met de challenge

Zing het insmeerlied met ons mee!

Bij Naïf zijn we altijd op zoek naar creatieve manieren om kinderen te betrekken bij belangrijke onderwerpen die misschien nog een beetje ingewikkeld (of saai) voor ze zijn. Hoe maak je thema’s als duurzaamheid, persoonlijke verzorging en zonbescherming toch leuk, interessant en leerzaam voor ze? Nu de lente is begonnen en de zon zich af en toe weer laat zien wordt vooral die laatste weer heel belangrijk. Want verbranden, dat willen we natuurlijk niet.

Met ons insmeerlied leert jouw kleine zich binnen no time goed insmeren. Zingen jullie mee?

Luister het Nederlandse lied hier!

Luister het Vlaamse lied hier!

Zing het insmeerlied met ons mee!

Zing het insmeerlied met ons mee! Samen met het Huidfonds willen we iedereen aan het smeren krijgen deze zomer. En vergeet de schaduw en kleding niet! Daarom hebben wij een pakket samengesteld om insmeren nóg leuker te maken, zelfs voor de allerkleinsten. Met een lied, dans en diploma zijn ze straks helemaal klaar voor de zon. Doen jullie mee?

Smeer koning of koningin

Wat een prestatie! Wil jij je kids belonen voor hun harde werk én ze de volgende keer weer op weg helpen als het tijd is om in te smeren? Download dan het weer en smeer diploma. Die hebben ze wel verdiend!

Smeer koning of koningin