Ontvang nu het Supergroene Doeboek

Een boek voor kids vol met spelletjes, woordzoekers en puzzels. Al spelenderwijs leren je kids over hoe we met z'n allen beter moeten zorgen voor de wereld.

Ontvang nu het Supergroene Doeboek

Wist je dat...

  • Zo’n 9 op de 10 verzorgingsproducten microplastics bevatten? En alles wat je door het doucheputje spoelt, kan terecht komen in de zee. Daar wordt het oceaanleven niet blij van, en wij ook niet.

  • Wij geen microplastics, SLES en siliconen gebruiken in onze producten? Deze stofjes zijn nergens voor nodig, vinden wij.

  • Je kind spelenderwijs meer kan leren over duurzaamheid en de oceaan? Bij aankoop van 1 baby & kids product ontvang je nu het doeboek t.w.v. 9,95.

Puzzelplezier voor jouw toekomstheld

Jouw mini gaat op avontuur met Jochem en Sjoerd, en lost daarbij puzzels, woordzoekers en raadsels op. Leuk en leerzaam vermaak voor na school of op een regenachtige zondag. Wat je kiddo kan verwachten van het doeboek?

  • 64 pagina's vol spelletjes

  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

  • Educatief verhaal over duurzaamheid, maar dan in kindertaal

  • Woordzoekers, knutsel ideeën, zoek de verschillen, piramidesommen en meer voor uren avontuur

Puzzelplezier voor jouw toekomstheld

Kinderboekenweek 2022

Wist je dat ons Supergroene Doeboek helemaal in het thema is van de kinderboekenweek 2022? Het thema is namelijk Gi-ga-groen! Dat vinden wij bij Naïf natuurlijk een tof thema. Want (voor)lezen is belangrijk voor kids, maar hen ook wat bijbrengen over dieren en de natuur en hoe we daarmee om gaan, is misschien wel net zo belangrijk. Benieuwd naar onze andere boekentips?

Kinderboekenweek 2022
Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?

Alles voor je kleine toekomstheld