Over Bugaboo

Met een Bugaboo kinderwagen haal je gegarandeerd de beste kwaliteit in huis voor jou en je gezin! Al ruim twintig jaar ontwerpen en verbeteren wij onze producten zodat jullie in stijl zo comfortabel en veilig mogelijk op pad kunnen. Daarnaast denken we ook aan de toekomst van jullie kinderen en onze planeet en doen wij ons best een steentje bij te dragen zodat volgende generaties de wereld ook samen kunnen blijven ontdekken. We zetten ons actief in voor een betere toekomst: we kiezen voor duurzaam gewonnen materialen, gezonde werkomstandigheden in onze fabrieken en willen een positieve bijdrage leveren aan community’s dichtbij en ver weg.

www.bugaboo.nl

Over het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum bewaart één van de grootste en meest vooraanstaande maritieme collecties ter wereld en bevat onder andere schilderijen, scheepsmodellen, navigatie-instrumenten en zeekaarten. Ontdek 500 jaar Nederlandse maritieme geschiedenis en de verbinding met de samenleving van nu en van de toekomst. Ook voor families en kinderen is er in Het Scheepvaartmuseum altijd iets te beleven. Beleef het Verhaal van de Walvis, doe de junior audiotour of de kijk- en doewaaier, of bezoek ‘het grote schip’, de oostindiëvaarder VOC-schip Amsterdam.

www.hetscheepvaartmuseum.nl

Over Veloretti

Veloretti fietsen zijn gemaakt om met de tijd mee te kunnen gaan. Of je nu een moderne elektrische fiets zoekt met de nieuwste technologie, of gewoon een stadsfiets waarmee je van A naar B komt. Al onze fietsen worden door ons team in Amsterdam ontworpen en handgemaakt in onze Europese fabrieken – om zo aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Bij Veloretti geloven we dat fietsen de toekomst is. Met een groot aanbod kwalitatieve producten proberen we fietsen toegankelijk te maken voor volgende generaties. Met een strak design, betaalbare prijzen en innovatieve technologie. Forever Forward.

www.veloretti.com

Over Meyco

Wij vinden dat iedereen een individu is en naar eigen smaak & stijl het allerbeste willen hebben om hun kleintje thuis en onderweg te laten slapen en verzorgen. Zelf items combineren en eigenheid creëren. Meyco Baby biedt daarom mooie, kwalitatieve en complete collecties die perfect te mixen & matchen zijn. De producten zijn basic, vernieuwend, uniek, betaalbaar en altijd veilig. Meyco is er voor iedereen en uniek als geen ander. Omdat onze fans ons massaal vroegen of wij ons babybedtextiel ook in grotere maten konden produceren, hebben wij het merk Meyco Home opgericht. Nu kan iedereen genieten van het fijnste beddengoed, badtextiel en plaids. Of je nu man of vrouw, jong of oud bent, wel of geen kinderen hebt.

www.meycobaby.com

www.meycohome.com

Klik hier voor de algemene voorwaarden.