Bad Boek Bed

Van de eerste baby badjes tot het opbouwen van een dagelijkse routine en het plezier in bad vergroten. Naïf is er voor alle fases van de bad en bedroutine en voor alle ouders die soms met hun handen in hun eigen haar zitten.

Untitled design (47)

Spitsuur

Alle ouders herkennen het wel: het spitsuur aan het einde van de dag. Na een lange werkdag moet er gekookt, gegeten, gebadderd en geslapen worden. En dat allemaal in een hele korte tijd.

Naïf is er voor jou, want wij begrijpen als geen ander wat er allemaal komt kijken bij zo'n kleine druktemaker. Daarom hebben wij ons alvast zorgen gemaakt om de ingrediënten in onze bad- en douche producten, zodat jij dat niet meer hoeft te doen. Want wist je dat 9 van de 10 bad- en doucheproducten microplastics bevatten? Ja, zelfs die voor de allerkleinste! De verzorgingsproducten van Naïf bevatten geen microplastics en geen SLES en zijn daarom geschikt voor de meest gevoelige en droge huid én minder schadelijk voor de planeet waar onze kinderen opgroeien. Want dat is onze missie: alle ouders helpen met goede zorg voor hun kids en de planeet, zonder zorgen.

Spitsuur

Bad

Het allereerste babybad is spannend, voor zowel ouder als baby. Dat begrijpen wij maar al te goed! Met Naïf verzorgingsproducten kun jij de focus op je baby leggen en hoef je je niet druk te maken om de ingrediënten.

Ook wanneer de kids ouder worden zijn wij er voor je. Het badmoment wordt minder spannend, maar niet minder chaotisch. Misschien vliegen de bubbels in het rond en drijft de badmat de kamer uit, het kan er wild aan toe gaan! Veel kinderen zijn daarnaast ook angstig omdat shampoo kan prikken in de ogen, strijd gegarandeerd. Maar geen zorgen want met Naïf Shampoo zitten jullie gebakken. De milde formule prikt niet en haren wassen en badderen wordt weer leuk.

Bad

Boek

Een goed verhaal voor het slapen gaan? Yes, please! Wist je dat voorlezen veel positieve effecten heeft op je kleine. Het helpt namelijk bij de taalontwikkeling en is educatief! Het is belangrijk om een rustig moment te creëren voor het slapen gaan en samen een boek lezen is daar perfect voor. Even kroelen en bonden en je mini valt zo in slaap.

En laten we eerlijk zijn, stiekem vinden we die verhalen ook zelf ook gewoon hartstikke leuk. No worries, vertellen we niet door ;)

Boek

Bedtijd

En dan is het tijd voor bed. You made it! De avond is bijna van jou. Maar wat als het badderen niet zo fun was, het voorlezen niet heeft geholpen en je kleine nu ook niet wil slapen? Ja, daar zit je dan.

Geen zorgen het overkomt ons allemaal. We willen het goed doen, maar soms hebben ze gewoon een eigen wil. And that's okay! Ouderschap is een uitdaging, elke dag opnieuw en na een lange en zware dag, als ze dan uiteindelijk tóch in slaap zijn gevallen dan is het tijd voor jou.

Bedtijd

Bespaar plastic!

Inmiddels weet iedereen dat plastic echt een probleem is voor onze planeet. Daarom kwam Naïf in 2022 met navulverpakkingen voor onze meest populaire producten. En goed nieuws! Want we hebben er nu nog één toegevoegd aan ons assortiment. Ook onze populaire badschuim fles kan nu nagevuld worden.

Met een navulverpakking bespaar je tot wel 74% aan plastic ten opzichte van onze normale flessen. Zo kun jij makkelijk een steentje bijdragen aan het verminderen van plastic probleem en toch genieten van je favoriete Naïf producten. Weer een zorg minder dus.

Bespaar plastic!

Baby & kids producten

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie en krijg €5 korting!

Word lid van de Naïf familie, wij zijn er om jou te helpen. Hoe we dat doen? Met inspirerende content, antwoorden op al je vragen en zorgen over huidverzorging, speciale acties waarvan jij altijd als eerste op de hoogte bent en nog veel meer!

Waar wil jij meer informatie over ontvangen?