Naïf in hotels

NAIF PRODUCTS 2020 EDITED-53

Naïf is niet alleen populair in eigen badkamer of douche. Onze verzorgingsproducten vind je ook tijdens je vakantie, of misschien zelfs wel op je huwelijksreis (ja echt, het kan!). En daar zijn we trots op. Zo werken we samen met kleinere hotels maar ook met grote hotelketens, zoals The Hoxton.

Door onze samenwerking met hotels laten we veel mensen kennismaken met ons producten. En de mensen die ons al gebruiken hoeven ons op vakantie gelukkig niet te missen! Scheelt je trouwens ook in bagage, want als het daar is, hoef je het niet mee te nemen.

Een extra cadeautje tijdens het logeren

Vanaf de start van Naïf werken wij graag samen met hotels. Waarom? Omdat het een fijn idee is dat er aan Natural Skincare, en dus Good Care, wordt gedacht tijdens het logeren. Niet alleen voor jezelf, ook voor de allerkleinsten. Worry Free een nachtje weg. En hoe leuk dat er een Mini Set of Travel Kit op de kamer staat te wachten. Een aangename verrassing voor de kleine gast.

Een extra cadeautje tijdens het logeren

Huidverzorging voor de (allerkleinste) hotelgasten

Wereldwijd voorzien we de mooiste hotels van onze verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Van onze Travel Kit voor de allerkleinsten tot shampoo en showergel voor volwassenen. Niet alleen jij gaat lekker op reis, onze plasticvrije tubes zien ook nog wat van de wereld. Wist je dat we bij Maamunagau Resort op de Malediven in de douche staan? Geen grap.

Hotel samenwerkingen

Zowel met grotere ketens als Four Seasons en Marriott werken wij samen. Maar we vinden onze samenwerking met kleinere boutique hotels net zo waardevol. Zo vind je ons bijvoorbeeld bij Hotel Pistache in Den Haag.